Srbija
    |         |    

Karijera u Avonu

Ljudi u Avon-u

Mi želimo da ohrabrimo i podstaknemo one ljude koji su kreativni, dinamični, vole promene i prihvataju odgovornost da se pridruže našoj dinamičnoj kompaniji. Ukoliko vas zanima posao u centrali Avon-a ili ste zaintresovani za poziciju Oblasnog direktora prodaje u Srbiji ili Crnoj Gori, raspitajte za o privlačnom poslovnom paketu koji vam nudimo.

AVON COSMETICS SCG d.o.o. osnovana je 2001. godine u Beogradu, i danas ima više od 50 stalno zaposlenih, 23 Oblasna direktora prodaje u Srbiji i 2 Oblasna direktora prodaje u Crnoj Gori . Avon je poslodavac koji pruža podjednaku mogućnost pri zapošljavanju svim kandidatima. Misija kompanije je da bude poznata po kvalitetnom menadžmentu, strašću za visokim standardima, poštovanju različitosti svih zaposlenih, te predanosti u stvaranju posebnih i specijalnih prilika za profesionalni razvoj kako bi naši zaposleni ostvarili svoje najveće potencijale i profesionalni napredak u karijeri.

Vaš izbor je ono što mi stavljamo u prvi plan, poštujemo i smatramo najvažnijim, bilo da se radi o kozmetičkim proizvodima ili o poslovnoj karijeri. Verujemo da će Avon postati vaš prvi izbor i da ćete se pridružiti timu najboljih.

On-line prijava za Avon Damu
On-line prijava za Unit LeaderaSlobodna radna mesta
Pretražite slobodna radna mesta