Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Dodaci za savršen ten

Podloga predstavlja prvu fazu šminkanja koja ima ogroman uticaj na krajnji rezultat. Ona treba da pokrije sve nedostatke dok istovremeno treba da bude neprimetna i da učini da se osećaš lepo tokom celog dana. Dozvoli da ti pomognemo!

Dodaci za savršen ten

Podloga predstavlja prvu fazu šminkanja koja ima ogroman uticaj na krajnji rezultat. Ona treba da pokrije sve nedostatke dok istovremeno treba da bude neprimetna i da učini da se osećaš lepo tokom celog dana. Dozvoli da ti pomognemo!

Podloge i puderi

1. Neka tvoja podloga bude umirujuća

Tečna podloga se verovatno najčešće upotrebljava. Ona obezbeđuje trajne efekte i prikriva sve nedostatke. Dodatni sastojci koji se dodaju originalnoj formuli kao što su kamilica i aloja, dodatno umiruju i hidriraju kožu.

Tvoj izbor: umirujuća podloga – u zavisnosti od toga da li želiš da tvoja koža više sija ili da bude mat, izaberi efekat blistavog tena ili mat.

Kako deluje: Umiruje i osvežava izgled umorne kože pod stresom, pružajući joj prirodan izgled bez efekta maske. Sadrži vitamine A i E koji hrane i umiruju kožu.

Tip kože: Normalna, suva i osetljiva koža

Pokrivenost: srednja

2. Neka tvoja podloga traje

Ukoliko se pripremaš za dug i naporan dan bez vremena da se pogledaš u ogledalu, ujutru nanesi puder koji dugo traje. Pružiće ti osećaj svežeg izgleda tokom celog dana.

Tvoj izbor: Dugotrajni tečni puder

Kako deluje: Uporedo hidrira i upija masnoću po potrebi. Comfort Wear kompleks prekriva pigmente kože zaštitnim slojem otpornim na spoljašnje faktore, tako da šminka izgleda sveže kao i u trenutku nanošenja. Može trajati i do 18 sati. Ima zaštitni faktor SPF 12.

Tip kože: Normalna i masna

Pokrivenost: srednja do potpuna

*zasnovano na jednonedeljnoj korisničkoj studiji 10-465 sprovedenoj na 122 osobe.

3. Neka tvoja podloga bude besprekorna

Besprekorna koža je san mnogih. Čak iako tvoja koža ima nedostatke, vrlo lako je možeš dovesti do besprekornog stanja korišćenjem preparata koji su dobijeni naprednim tehnologijama. Pažljivo izaberi nijansu pudera koji će učiniti da tvoja koža izgleda prirodno.

Tvoj izbor: AVON Ideal flawless podloga za lice

Kako deluje: Daje efekat nevidljive šminke. Napravljen po specijalnoj tehnologiji koja sadrži u sebi pigmente koji prepoznaju boju kože, prirodno omekšava svetlo iz svakog ugla potpuno diskretno. Pruža zaštitu od sunca SPF 15.

Tip kože: Svi tipovi

Pokrivenost: srednja do potpuna

4. Učini podlogu svežom

Posle zime tvojoj koži je potrebna doza energije puna vitamina i prirodnih sastojaka koji će bukvalno osvežiti tvoj izgled. Ukoliko želiš da se tvoja koža oseća sveže tokom celog dana, i ako želiš da je ponovo oživiš posle dugog perioda bez sunca, koristi podlogu laganije teksture koja će hraniti tvoju kožu, uz pomoću koje će ona zračiti prirodnom lepotom.

Tvoj izbor: AVON Bright Start Fresh Look podloga

Kako deluje: Ova podloga sadrži puno vitamina i aktivnih sastojaka, pružajući umornoj koži svež sjaj i dozu energije. Citrus sa C vitaminom daje koži sjaj i zdrav izgled, kolagen i elastin poboljšavaju elastičnost kože, list masline pruža žaštitu, a prirodni sastojci poboljšavaju hidrataciju kože do 57%.Štiti kožu pomoću SPF 15 filtera.

Tip kože: Svi tipovi

Pokrivenost: srednja do potpuna

5. Učini podlogu diskretnom

Ako često proveravaš svoj izgled, u torbi verovatno imaš i malo ogledalo. Ukoliko uz ogledalo imaš i puder koji sa lakoćom ispravlja nedostatke, ti imaš sve što ti je potrebno da bi se osećala savršeno.

Tvoj izbor: Ideal flawless puder u kamenu

Kako deluje: Pruža prirodan izgled, uklanja sjaj i prikriva nedostatke. Napravljen po specijalnoj tehnologiji koja ublažava svetlo iz svakog ugla potpuno diskretno. Svilenkasta formula dobro deluje na kožu i omogućava duže trajanje.

Tip kože: Svi tipovi

Pokrivenost: potpuna

Korektori za lic

6. Nanesi brzo

Kada si u žurbi, koristi kremu za korigovanje tena. Ne samo da ova 2 u 1 krema hidrira tvoju kožu, već će učiniti da ona izgleda savršeno zahvaljujući pigmentima koji poboljšavaju izgled kože. Najbolji izbor za sve one koji nemaju puno vremena.

Tvoj izbor: Ideal flawless tonirana korektivna krema za lice

Kako deluje: Prikriva nedostatke, neguje kožu i poboljšava njen izgled. Pruža hidrataciju 24 sata. Lagana, ne ostavlja efekat maske. Pruža zaštitu od sunca SPF 20.

*zasnovano na petodnevnoj proceni hidratacije #13-364.

7. Učini je nevidljivom

Ponekad moraš da reaguješ na licu mesta... bukvalno. U toj situaciji je najbolje da koristiš korektor kojim ćeš korigovati nedostatke na koži i uz pomoću kojeg ćeš prikriti nedostatke. Važno je izabrati proizvod kojim ćeš ugoditi svojoj koži.

Tvoj izbor: Ideal flawless kremasti korektor

Kako deluje: Ovaj korektor prikriva crne krugove i nedostatke, hidrira i štiti nežnu kožu oko očiju, pružajući prirodan izgled.

8. Neka sija

Ukoliko si već nanela podlogu,ali i pored toga tvoja kože izgleda umorno, upotrebi korektor. Korektor će ti omogućiti da precizno prikriješ nedostatke osetljivih područja.

Tvoj izbor: Calming effects tečni korektor

Kako deluje: Tečna formula osvetljava kružna područja ispod očiju, pruža koži sjajan izgled i obezbeđuje savršenu pokrivenost. Specijalni aplikator ti omogućava lako i precizno nanošenje. Formula sadrži 3 vitamina: A, C, i E, obezbeđujući zdrav izgled kože.

Kuglice za lice

9. Učini da sija

Leti, podloga može biti preteška za kožu. U toku letnje sezone koža izgleda zdravo i blistavo, s obzirom da leti provodimo više vremena napolju. Ovaj efekat možeš još više naglasiti korišcenjem kuglica za lice.

Izaberi kuglice koje osvetljavaju ukoliko želiš da dodatno posvetliš svoju kožu i naglasiš konture lica.

Izaberi kuglice bronzane boje koje odbijaju svetlo i čine da tvoja koža izgleda kao da si se upravo vratila sa mora.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]