Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kreiraj novi izgled – Modern Classic

Uveri se i sama kako male izmene u tvom svakodnevnom šminkanju mogu da imaju sjajan efekat!

Kreiraj novi izgled – Modern Classic

Čini se da maskara i ajlajner predstavljaju standardni set za šminkanje koji koristimo svaki dan. Ajlajner nam pruža puno mogućnosti za drastičnu izmenu izgleda i oblika očiju, što u kombinaciji sa maskarom poboljšava izgled očiju. Uveri se i sama kako male izmene u tvom svakodnevnom šminkanju mogu da imaju sjajan efekat!

Modern Classic look

  1. Nanesi svetlu senku na kapke (na slici: True Color četvorobojna senka za oči, Berry Love) i nanesi vosak na obrve, da izgledaju poravnato (na slici: Paleta za savršene obrve).

  2. Prvu liniju iscrtaj duž gornjih trepavica (na slici: Mega Effects ajlajner). Nastavi da povlačiš liniju ka spoljašnjem uglu prateći oblik oka, do sredine gornjeg kapka. Pažljivo ocrtaj obrve koristeći braon nijansu (na slici: Paleta za savršene obrve).

  3. Pogledaj iscrtanu liniju iz više uglova, kako bi procenila da li je potrebno podebljati deo linije koji se nalazi u spoljnom uglu oka.

  4. Nanesi maskaru na trepavice (na slici: Big and Daring maskara) i istakni unutrašnji ugao oka srebrnim ajlajnerom (na slici: SuperShock ajlajner, Silver).

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]