Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Praznični make up tutorijali

Još uvek ima vremena do praznika, i dobro je da se sa pripremama započne ranije, ali nemoj da zaboraviš da se opustiš! Izdvoji malo vremena slobodnog vremena za praznično sređivanje noktiju.

* * *

IDEJE ZA MANIKIR

Kada je reč o noktima, postoji na hiljade različitih prazničnih šablona za sređivanje noktiju. Izaberi one koje izgledaju atraktivno ali ne zahtevaju mnogo napora. Irvasi, zvona, venci i zvezde mogu biti inspiracija za manikir. Zabavi se mešajući boje, teksture i motive. Ne znaš odakle da počneš? Pogledaj naše tutorijale za praznični manikir.

 

PAHULJE

  1. Nanesi sloj sivog laka (Nailwear Pro+ lak za nokte u nijansi Innocence). Siva pozadina će dati savršen kontrast malim belim motivima.

  2. Sačekaj da se lak osuši pa nanesi još jedan sloj ukoliko je potrebno.

  3. Koristi četkicu za ukrašavanje noktiju sa tankim vrhom i njome nanesi lak svetle boje (u videu: Lak sa efektom gela u nijansi Creme Brulee)

  4. Naslikaj pahulje tako što ćeš iscrtati 4 linije koje se ukrštaju popunjavajući tačkicama prazan porstor između linija.

IRVAS

  1. Nanesi sloj crvenog laka (npr. Lak sa efektom gela u nijansi Fire Cracker). Nanesi ga na 4 nokta.

  2. Sačekaj da se lak osuši pa nanesi još jedan sloj ukoliko je potrebno.

  3. Na peti nokat nanesi svetlucavi lak (u videu: Magic Effects metalik lak za nokte u nijansi Titanium)

  4. Koristi četkicu za ukrašavanje noktiju sa srednjim vrhom i braon lakom nacrtaj jedan veliki krug koji će predstavljati glavu irvasa i dva mala na velikom koji će predstavljati uši (u videu: Lak sa efektom gela u nijansi Mudslide).

  5. Sada koristi četkicu sa tanjim vrhom i svetlucavim lakom iscrtaj rogove i nos irvasu.

  1. Potom nacrtaj oči lakom bele boje npr. Lak sa efektom gela u nijansi Creme Brulee, i završi sa crnim tačkicama (kao alternativu, ovde možeš ponovo koristiti tamno braon nijansu). 

 

INSPIRACIJA ZA ŠMINKANJE

Praznično šminkanje nije ograničeno samo na Božić, već se može primenjivati tokom celog perioda novogodišnjih praznika kao što su: poslovne Božićne i novogodišnje zabave sa kolegama, izlasci sa prijateljima, koktel večeri itd… Praznična šminka čini kožu blistavom. Pogledaj naš tutorijal:

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]