Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Preživeti prelazni period: probudi se na proleće

Nakon duge, hladne zime ništa ne odiše prolećem tako kao boje. To je znak da je vreme da izađeš iz zimske hibernacije i obojiš odeću i šminku prolećnim bojama! Malo boje u tvom svakodnevnom izgledu predstavlja savršen način da te obuzme prolećno raspoloženje, čak i kada si na poslu po ceo dan. Evo par saveta i trikova.

* * *

Koristi smeliji ruž za usne

Najlakši način za ubacivanje prolećnih boja u tvoju šminku je preko ruža! Možeš da eksperimentišeš sa bilo kojim bojama. Crvene, roze, ljubičaste, što svetlije to bolje! Suština proleća je u svežim nijansama.

Uzdigni svoj izgled na viši nivo uz svetle oči

Igraj se sa ajlajnerom svetlih treperavih boja koji ćeš naneti na gornje trepavice, a na donje trepavice nanesi olovku za oči. Ovim jednostavnim trikom ćeš učiniti da tvoje oči budu u prvom planu!

Zagrej se

Ubaci i bronzer u svoju rutinu za šminkanje za tople tonove kože. Koristi bronzere prigušenih boja čisto zlatne i bronzane nijanse, koji će ti pružiti prirodan izgled.

Osveži stil

Osvežavanje izgleda ne znači da moraš da ideš u kupovinu i potrošiš gomilu novca na novu odeću. Male sitnice mogu napraviti veliku razliku. Cvetni dezeni, pastelne boje predstavljaju savršen način za uskakanje u prolećno raspoloženje. Od žute torbe, preko zelene ešarpe do plavih cipela, sve je moguće!

Razveseli se mlečno pastelnim nijansama

Za pronalaženje adekvatne nijanse laka za nokte, koristi nijansu koja će pružiti najveći kontrast u odnosu na boju tvojih šaka. Kaže se da lila i svetlo roze nijanse idu uz sve tonove kože, dok žuta i zelena idu bolje uz tamnije tonove kože.

Osveži se

Neophodni proizvodi za hidrataciju tokom proleća i leta su sprejevi za lice i telo koje uvek trebaš imati u svojoj torbici za instant osveženje.

Pronađi svoj novi miris

Proleće samo što nije! Cveće će uskoro početi da cveta! Vreme je da polako odložiš guste, začinske zimske parfeme i počneš da koristiš laganije mirisne note: ružičaste, breskvaste i ukusne! U suštini, sve cvetne i voćne note dolaze u obzir!

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]