Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kako slediti svoje snove?

U životu svake žene dođe trenutak kada nam deluje da su izazovi preteški. Osećamo se kao da smo u beskrajnom konfliktu. Nikada nemamo dovoljno vremena. Računi se gomilaju, i često moramo da obavljamo poslove koje ne volimo kako bismo izgurale dan. Ovo nije život koji smo želele! O ovome nismo sanjale!

* * *

Suoči se: niko neće da juri tvoje snove umesto tebe. Svi imaju svoje snove i ciljeve vezane za uspehe u životu. Niko ih neće juriti za tebe, ovo moraš da uradiš sama. 

Suoči se ponovo: uglavnom ne dobijamo ono što želimo, jer odustanemo prerano. Ponekad odustanemo i pre nego što što počnemo, a nekad odustanemo i pred sam cilj u koji smo uložili puno vremena.

Pa kako onda slediti svoje snove i nikad ne odustati?

Veruj u svoje snove

Vera u sopstvene snove je od suštinskog značaja za motivaciju. U tvom životu postoji mnogo ljudi koji će želeti da te spuste na zemlju govoreći ti da to što želiš da postigneš nije moguće. Ne dozvoli nikome da uništi tvoje snove.

Nemoj čekati

Često mislimo da je potrebno da savladamo određene veštine pre nego što počnemo da se bavimo nečim. Istina je da ćeš mnogo više naučiti kroz bavljenje nečim nego čekanjem.

Napravi plan

“Cilj bez plana je obična želja” , tako kažu. Kada plan ne upali... Promeni ga, ali nikada ne menjaj krajnji cilj!

Napravi male korake

Početak je uvek najteži. Tvoj san može biti veliki (i treba da bude!) i zbog toga može da deluje kao da je nedostižan. Razmisli o tome šta možeš da uradiš u toku jedne nedelje, a potom razmisli o tome šta možeš da uradiš danas.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]