Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Letnji "dress code" za posao

Leto samo što nije, pa je krajnje vreme da osvežiš svoj izgled. Nauči kako da praviš nove modne kombinacije, u kojima ćeš se osećati ženstveno, udobno i elegantno.

Letnji "dress code" za posao

Leto samo što nije, pa je krajnje vreme da osvežiš svoj izgled. Nauči kako da praviš nove modne kombinacije, u kojima ćeš se osećati ženstveno, udobno i elegantno.

Istina je da drugi sude o nama na osnovu izgleda, svidelo se to nama ili ne. To je jedan od razloga što u kompanijama postoji "dres kod". One žele da zadrže čist i jedinstven imidž. "Dres kod" se može razlikovati u različitim profesijama, i treba biti prilagođen uslovima rada. Iako se dugačke haljine i sandale savršeno slažu i prosto obožavamo da ih nosimo kada je vruće, ovo možda i nije najbolja kombinacija za kancelariju.

Najveći letnji izazovi su visoke temperature i jako sunce. Poželjno je nositi garderobu svetlijih boja koja će odbijati sunčeve zrake, i usput te rashlađivati, za razliku od tamnih boja. Letnja odeća je obično pamučna. Ipak, pamučna odeća se vrlo lako gužva. Sa ovim možeš da se izboriš traženjem odeće sa kombinovanim materijalima kao što su pamuk i elastin ili spandeks.

Kako izabrati odeću u kojoj ćeš se osećati ženstveno i profesionalno, pružajući ti osećaj udobnosti? Prosto je. Vrati se klasičnim i vanvremenskim odevnim predmetima i dodaj im letnje modne detalje. Pogledaj naše predloge za moderne letnje kombinacije.

Bela majica uvek dobro izgleda. Jednom belom majicom možeš rešiti mnoge situacije u kojima nemaš šta da obučeš. Slaže se u kombinaciji sa suknjom, elegantnim pantalonama i uskim farmerkama - ako se, naravno, uklapaju u "dres kod" u kancelariji. Ako imaš obaveze posle posla, isprobaj ovu kombinaciju: Bela majica, skrojene pantalone tamno plave boje, kožni kaiš braon boje, i baletanke. Posle posla preobuj se u baletanke ili sandale, obuci belu ili tamno plavu majicu na bretele i veži je u čvor ispod grudi. Sada možeš da zaboraviš na kvartalni izveštaj i pravac u grad!

Leti ne možeš bez suknje. Kada je vruće možeš zameniti usku suknju za suknju u obliku slova "A". Bez obzira za koju se odlučiš, uvek vodi računa o dužini suknje. Čak iako imaš vitke noge, nije primereno da nosiš svoju omiljenu mini suknju u kancelariji. Suknja u obliku slova "A" u kombinaciji sa bluzom će savršeno istaći tvoj struk. Dodaj ovoj kombinaciji i tanki džemper obične boje, bisernu ogrlicu, baletanke i postićićeš elegantan i prikladan izgled.

Najsigurniji odevni predmet za kancelariju je mala crna haljina. Klasična je, udobna i u njoj uvek izgledaš poslovno. Ona je savršena sama po sebi, ali je takođe veoma lako ukombinovati je sa drugim odevnim predmetima i modnim detaljima kao što su npr. jakna pastelnih boja, mekani tanki džemper sa širokim pojasem i kožna jakna. Raznobojni modni detalji mogu dodatno naglasiti letnji izgled. Izaberi narukvice ili svilenkasti šal sa cvetnim detaljima koji će ti služiti i kao zaštita od hladnog vetra.

Takođe nemoj da zaboraviš parfem koji će te kompletirati. Parfem treba da bude elegantan, dugotrajan i klasičan, ali u isto vreme i suptilan. Leti možeš probati parfeme koji sadrže sveže note koji će ti pružiti energiju za ceo dan.

Eksperimentiši sa svojim izgledom, posebno leti, kada smo svi dobro raspoloženi. Pravi izbor odeće će svakako podići tvoj nivo samopouzdanja, a takođe može da utiče i na tvoju karijeru.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]