Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Pur Blanca linija mirisa

Pur Blanca mirisi su deo kolekcije kompanije Avon više od 10 godina, evoluirajući od svojih najčistijih do sofisticiranijih nijansi, a opet s druge strane zadržavajući svoju jednostavnost. Upoznaj sve varijante malo bolje i odaberi onu koja te najbolje predstavlja.

Pur Blanca linija mirisa

Pur Blanca – jednostavna

Prvi miris iz linije Pur Blanca predstavlja ekspresiju klasičnog stila i jednostavnosti. Miris u jednostavnoj, beloj bočici ukrašenoj belim cvetovima, prvi put je predstavljen 2003. Kreator mirisa je Hari Frimont, poznati parfimer koji je između ostalog i kreator mirisa CK One. Pur Blanca predstavlja mešavinu ylang-ylang, bele frezije i vodenastih gornjih nota. Središnje note čine miris belih ruža, lotosa i belog božura dok su donje note sačinjene od lagane sandalovine, mošusa i suncokreta. Vazdušasta kompozicija iz ozonsko-cvetne kategorije pruža osećaj harmonije i mira.

Pur Blanca Blush – romantična

Malo romantičnija varijanta od Pur Blanca mirisa, Pur Blanca Blush dolazi u ružičastoj bočici ukrašenoj cvetnim motivima. Daje senzualnu nijansu Pur Flanca familiji. Kompozicija od sjajnih akorda italijanskog bergamota i listova bršljena i ribizle čine gornje note, dok središnje note čine lokvanj, bela ruža, cvet ljiljana i ružičasti božur. Donje note čine kremasti mošus, kedrovina i sušeno voće. Delikatna kompozicija cvetnih i voćnih nota prirode savršena je za nežnu i senzualnu ženu.

Pur Blanca Elegance – elegantna

Miris je predstavljen malo pre Dana žena 2013. godine u plavoj, ukrašenoj bočici. Dolazi iz orijentalno-voćne kategorije sa mirisom divljih bobica, jasmina i belog mošusa. Miris je savršen za ženu koja preferira cveće bele boje nežnog mirisa. Dopušta ti da izraziš svoju ženstvenost kroz eleganciju i sofisticiranost.

Pur Blanca Charm – šarmantna

Najmlađi u porodici, Pur Blanca Charm je sačinjen od cvetnih, voćnih i nota mošusa. Šarmatan buket đurđevka i magnolije u kombinaciji sa svetlucavim notama voća ističu tvoju prirodnu lepotu. Ova kompozicija izražava nežnu senzualnost i ženstvenost.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]