Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Izaberi novu letnju haljinu

Haljina uvek treba da prati tvoje linije i da istakne delove tela na koje su žene najviše ponosne: Noge, kukove, grudi ili struk. Posebno leti, kada je ovaj ženstveni članak najaktuelniji. Pomoćićemo ti da pronađeš najbolju haljinu za letnji preobražaj.

Izaberi novu letnju haljinu

Haljina uvek treba da prati tvoje linije i da istakne delove tela na koje su žene najviše ponosne: noge, kukove, grudi ili struk. Posebno leti, kada je ovaj ženstveni članak najaktuelniji. Pomoćićemo ti da pronađeš najbolju haljinu za letnji preobražaj.

Dugačka haljina

Dužina ove haljine je obično do nožnih članaka i stopala. Napravljena je od lakih materijala sa cvetnim motivima, živopisnih boja, i čini da izgledaš vitkije u predelu oko struka. Gracioznost materijala pojačava efekat ženstvenosti i pruža ti udobnost tokom vrućih letnjih dana. Kada nosiš ovu haljinu, nemoj vezivati kosu uopšte ili je veži u punđu. Rimljanke se savršeno slažu za ovom vrstom haljine.

Efekat koji ćeš postići: produžene noge, vitkiji stas, eterični izgled 

Savršena je za:
 letnje istraživanje grada, hodanje po plaži bez obuće 

Odgovarajući modni detalji:
 letnji šeširi, velike naočare za sunce, drvene narukvice i nakit sa etno motivima

Mini haljina

Ova haljina predstavlja simbol seksipila. Njena dužina smelo ističe tvoje noge i ona je dobar izbor ako si sitnije građe, jer izdužuje tvoju figuru. Savršeno se slaže u kombinaciji sa sandalama sa visokom potpeticom ili otvorenim čizmama. Veži kosu ako želiš da izdužiš svoju figuru ili je nemoj vezivati ukoliko želiš da izgledaš nežnije.

Efekat koji ćeš postići: izdužene noge, izazovni izgled 

Savršena je za:
 neobavezni šoping u gradu, letnju žurku

Odgovarajući modni detalji:
 kožna jakna, više narukvica u zlatnoj boji ili dugačka ogrlica koja će istaći tvoj ten 

Haljina u obliku slova "A"

Ova haljina odgovara gotovo svim tipovima tela. Svaka žena bi trebalo da ima makar jednu ovakvu haljinu u svojoj garderobi. Savršeno ističe struk i odlično balansira široke kukove sa dužinom malo iznad kolena. Obuća sa štiklom kao i baletanke će izgledati dobro u kombinaciji sa ovim tipom haljine.

Efekat koji ćeš postići: istaknut struk, nežan ženstveni izgled 

Savršena je za:
 svaku priliku od romantičnog sastanka preko šopinga u gradu do zabave na venčanju 

Odgovarajući modni detalji:
 mala torba za preko ramena, pamučna jakna, skraćeni džemper do struka

Haljina koja prati liniju tela

Ova haljina prijanja uz telo obavijajući ga. Idealna je za formalne prilike i definitivno je možeš nositi i na posao tokom leta. Uski pojas može dodatno da istakne struk. Možeš brzo promeniti karakter ove haljine modnim detaljima ili dodatnom odećom. Na primer, obična jakna u kombianciji sa otvorenim cipelama sa štiklom će učiniti da ova haljina izgleda formalnije, dok će kožna jakna u kombinaciji sa ručnom torbom, čizmama sa visokom potpeticom ili sandalama učiniti da ova haljina izgleda dosta smelije.

Efekat koji ćeš postići: istaknut struk, ispunićeš sve uslove "dres koda" na poslu 

Savršena je za:
 posao, neformalni sastanak, zabavu na venčanju 

Odgovarajući modni detalji:
 jakne, tanki džemperi, klasični nakit, ručne torbe, torbe

Haljina za plažu na više načina

Umesto da sa sobom nosiš 5 različitih haljina za različite prilike tokom tvog boravka, izaberi jednu koja može da se prilagodi svim tvojim potrebama. Univerzalna haljina će istaći tvoj struk otkriti ili sakriti tvoja ramena, i možda najbitnije...uštedeće ti dosta prostora u prtljagu. Sa dužinom do kolena, napravljena od mekanog materijala, pružiće ti osećaj udobnosti gde god da kreneš. Nosi je u kombinaciji sa ravnim sandalama ili sa štiklom, zgrabi torbu i pravac grad ili plaža. Kosu vezuj u skladu sa stilom ove univerzalne haljine. Haljina može da se nosi na različite tipove tela, jer je lako podesiva.

Efekat koji ćeš postići: istaknut struk, nežan i udoban letnji izgled, mogućnost brzog prilagođavanja različitim prilikama zahvaljujući gornjem delu koji može da se stilizuje. 

Savršena je za: plažu, istraživanje grada, sastanak, večeru, šoping 

Odgovarajući modni detalji: jakne, torbe za preko ramena, naočare za sunce, nakit sa morskim motivima

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]