Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Pokreni svoju motivaciju

Kako se bliži kraj godine svi smo entuzijastični i donosimo novogodišnje odluke. Kako prođe Nova Godina naša motivacija nestaje. Zvuči ti poznato? Onda je vreme da pokreneš svoju motivaciju ponovo.

Pokreni svoju motivaciju

Kako se bliži kraj godine svi smo entuzijastični i donosimo novogodišnje odluke. Kako prođe Nova Godina naša motivacija nestaje. Zvuči ti poznato? Onda je vreme da pokreneš svoju motivaciju ponovo.

Prvi korak je najvažniji

“Tajna napredovanja je pravljenje prvog koraka” - Mark Tvejn.

Tako lako kao što zvuči, ako želiš da postigneš nešto, najvažnije je da napraviš prvi korak. Možeš krenuti u teretanu ili da kreneš da menjaš svoje navike u ishrani. Ili jednostavno, kupi sebi novu opremu za trening. Isprobaj bilo šta što ce te približiti tvom cilju.

Postavi sebi kratkoročne ciljeve

Neke stvari se prosto ne dešavaju preko noći. Ako si nestrpljiva osoba, postavi kratkoročne ciljeve koji će te dovesti do željenih rezultata. Ako želiš da učestvuješ u maratonu, kreni da trčiš kratke distance u svom kraju i polako povećavaj kilometražu. Ako ne možeš da uradiš 30 trbušnjaka odjednom, kreni sa 5 i polako povećavaj broj svaki dan. Mali uspesi ce podići tvoju motivaciju. Ako želiš da vidiš brže svoje rezultate koristi i neki dodatan proizvod za oblikovanje tela.

Pronađi svoj sport

Jedna od najčešćih grešaka prilikom započinjanja treninga je odabir pogrešne discipline. Naravno, nekad ne možeš da znaš dok ne počneš da vežbaš. Kreni od sebe, da li voliš da vežbaš napolju ili unutra, da li voliš grupne ili individualne treninge. Ova pitanja će ti pomoći da odabereš pravu aktivnost za tebe. Kada uživaš u sportu tada si najviše motivisana.

Oseti podršku

Ponekad drugi ljudi više veruju u tebe nego ti sama. Prošla iskustva, stres i briga te mogu usporiti u postizanju tvog cilja. Fokusiraj se na svoje snage i prednosti, a ne na nedostatke. Promeni svoj način razmišljanja u pozitivan način. Na taj način ćeš povratiti svoje samopouzdanje. Prihvati podršku svojih prijatelja i radi stvari koje će ti popraviti raspoloženje kao što je kupovina nove garderobe, opreme za trening ili novog mirisa koji ce ti vratiti energiju.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]