Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Najčešće postavljana pitanja u vezi nege kože.

Tip kože, starosno doba, Active Seed kompleks, parabeni, anti oksidanti, kreme protiv bora, osetljiva koža...

Najčešće postavljana pitanja u vezi nege kože

1. Da li se Nutra Effect proizvodi preporučuju za određene starosne dobi? 

Sve Nutra Effects linije odgovaraju svim starosnim dobima, jedino linija protiv bora i intenzivna linija protiv bora odgovaraju koži 35+ i 45+.

2. Za koji tip kože su kreirane ove kreme?

Sve Nutra Effects linije odgovaraju potrebama različitih tipova kože. Intenzivna linija protiv bora bori se protiv naprednih znakova starenja kože, linija protiv bora ublažava prve znake starenja, obe su pogodne za sve tipove kože. Linija za hidrataciju pruža dubinsku hidrataciju suvoj i normalnoj koži. Linija za blistavu kožu ujednačava ten i pruža koži blistavost. Linija za balans kože najpogodnija je za masnu i kombinovanu kožu.

3. Šta je Active Seed kompleks?

Active Seed kompleks je kombinacija ekstrakata semena sa esencijalnim masnim kiselinama, antioksidantima i vitaminima. Ovaj kompleks koristi prirodnu snagu semena i dubinski hrani kožu, štiti je od štetnih uticaja spoljnih faktora i usporava proces starenja kože vraćajući joj prirodnu lepotu.

4. Šta su parabeni?

Parabeni su konzervansi koji se koriste u medicini i kozmetici za bactericide i fungicide koji mogu izazvati alergijske reakcije. Nutra Effects linija ne sadrži paraben i pogodna je za osetljivu kožu.

5. Kada bi trebalo da počnem da koristim kreme protiv bora?

Za ovo ne postoji neka specifična starosna granica, jer starenje kože ne zavisi samo od godina, već i od načina ishrane, načina života i mnoštva spoljnih faktora. Međutim, studije pokazuju da već posle 25. godine koža počinje da proizvodi manje kolagena, što znači da joj je već od tog trenutka potrebna neka vrsta podrške.

6. Da li je Nutra Effect linija pogodna za osetljivu kožu?

Da, sve Nutra Effects kreme pogodne su za osetljivu kožu. Svi proizvodi su alergološki testirani i ne sadrže parabene i veštačke boje.

7. Posle koliko vremena mogu da očekujem rezultate Nutra Effects nege?

Neki rezultati su odmah vidljivi, već nakon prve upotrebe, u zavisnosti od kreme. Nakon približno 2 nedelje redovne upotrebe može se primetiti poboljšanje u teksturi kože, tenu i proizvodnji sebuma.

8. Šta izabrati: kremu ili gel?

To zavisi od potreba tvoje kože. Za negu masne kože preporučuju se laganije gel formule. Gel kreme imaju manje emolijenata i lakše se apsorbuju, pa su i efikasnije na masnijoj koži. Kreme su bolji izbor za suvu i normalnu kožu. Kreme sadrže zaštitini faktor koji štiti kožu od štetnog dejstva sunčevih zraka.

9. Šta su antioksidanti?

Antioksidanti su grupa hemikalija koje se pojavljuju u jako malim koncentracijama i blokiraju ili usporavaju oksidaciju supstanci koju izazivaju slobodni radikali koji su odgovorni za starenje kože. Drugim rečima, antioksidanti se bore protiv štete koju slobodni radikali nanose ćelijama kože i čuvaju mladalački i zdrav izgled kože. Na primer, vitamin C i E su poznati antioksidanti.

10. Šta ako poručim kremu koja ne odgovara mom tipu kože?

Ako se desi da poručiš kremu koja ti ne odgovara, ne brini. Možemo ti ponuditi neki drugi proizvod iz iste linije, koji je pogodniji tvom tipu kože.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]