Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Nutra Effects linija za negu kože

Da li si se ikada zapitala kolika snaga se krije u malom semenu? Sada to možeš otkriti u novoj Nutra Effects liniji. Upoznaj revolucionarno otkriće u kozmetologiji.

Nutra Effects linija za negu kože

Da li si se ikada zapitala kolika snaga se krije u malom semenu? Sada to možeš otkriti u novoj Nutra Effects liniji. Upoznaj revolucionarno otkriće u kozmetologiji.

Nutra Effects je novi brend za negu kože kompanije AVON koji se bazira na Active Seed kompleksu, kombinaciji ekstrakta semena i esencijalnih masnih kiselina, antioksidanta i vitamina. Svaka linija se bavi različitim potrebama kože i transformiše moć ekstrakata semena u lepu i zdravu kožu. Formula bez parabena i veštačkih boja čini ovu liniju pogodnom za osetljivu kožu i prirodnim izborom za tvoj dnevni režim nege. Otkrij koja linija će biti savršena za tebe:

HIDRIRAJUĆA LINIJA

Hidrirajuća linija Nutra Effects zasniva se na Active Seeds kompleksu sa čia semenom. Čia seme je moćan sastojak, bogat izvor omega - 3 masnih kiselina, vitamina i antioksidanata. Ovo seme može da apsorbuje tečnost u količini 12 sopstvenih zapremina, što pomaže da koža duže održi optimalan nivo vlažnosti. Formula jača kožu od štetnih faktora okoline poput vetra, hladnog i suvog vazduha i pruža intenzivnu hidrataciju i negu do 24 sata, pa koža ponovo izgleda zdravo. Pogodna je za sve tipove kože i sve starone dobi. Preporučujemo je za suvu kožu.

LINIJA ZA BALANS KOŽE

Uloga linije za balans kože je da pruži koži savršen balans, normalizuje lučenje sebuma i pruži optimalnu hidrataciju, hrani kožu i matira delove koji su skloni preteranom lučenju sebuma. Matirajući sastojci apsorbuju višak sebuma, a Active Seeds kompleks sa čia semenom pruža koži hidrataciju. Ova linija čini kožu mekom, nežnom i matiranom. Preporučuje se za masnu i kombinovanu kožu i sve starosne dobi. Kreme su idealne za nanošenje na T-zonu i delove lica sa uvećanim porama.

LINIJA ZA BLISTAVU KOŽU

Linija za blistavu kožu bazira se na Active Seeds kompleksu sa ekstraktom semena cveta „rajska ptica“ i formulisana je da umanji pigmentaciju kože i učini ten ujednačenijim i blistavijim. Seme cveta „rajska ptica“ potiče od jednog od najegzotičnijih i najlepših cvetova i savršeno je za korekciju tena, blistavost i negu kože. Tonirana krema koja je dostupna u ovoj liniji ne samo da prikriva nesavršenosti, već i vraća koži prirodnu blistavost i blago je tonira, prilagođava se svakom tipu tena. Ova linija pogodna je za sve tipove kože i sve starosne dobi. Pogodna je za umornu i beživotnu kožu, neujednačen ten i kožu sklonu hiperpigmentaciji.

LINIJA PROTIV BORA 35+

Ova linija namenjena je za kožu 35+. Active Seeds kompleks sa semenom nara formulisan je da ojača strukturu kože i proizvodnju kolagena i elastina. Nar je pun antioksidanata koji se bore protiv slobodnih radikala i čine kožu mladolikom, čvrstom i elastičnom. Ova formula hrani kožu i čini je zategnutijom, umanjuje vidljivost finih linija i prvih bora. Pogodno za sve tipove kože. Preporučuje se za kožu sa prvim borama.

INTENZIVNA LINIJA PROTIV BORA 45+

Ova linija dizajnirana je za kožu 45+ koja pokazuje napredne znake starenja. Active Seeds kompleks sa semenom nara stimuliše proizvodnju kolagena, jača strukturu među slojevima kože, neguje, hrani i umanjuje duboke bore. Nar je prepun antioksidanasa koji usporavaju proces starenja kože. Ova linija pogodna je za kožu koja pokazuje napredne znake starenja – duboke bore, suvoću, depigmentaciju, gubitak čvrstine i elastičnosti.

PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE LICA

Nežni proizvodi bez sapuna sa Active Seed kompleksom sadrže ekstrakt ploda sapunskog drveta, lako uklanjaju višak sebuma i u dodiru sa vodom stvaraju bogatu penu. Prepuni su hranljivih sastojaka koji uklanjaju nečistoće i ostatke šminke, dubinski čiste kožu bez isušivanja. Pogodno za sve tipove kože i sve starosne dobi.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]