Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Obnovi sadržaj svog nesesera za zimu

Sadržaj nesesera se konstantno menja, baš kao i žene. Ili možda kao vreme i godišnja doba? Iznenađena? Sigurno da nisi. Potpuno je normalno da prilagođavamo sopstveni ugođaj prema uslovima u kojima živimo, kao i našim godinama. Pogledaj šta bi sve trebalo da zameniš u svom neseseru kako bi u potpunosti uživala u zimi.

* * *

Laganu zameni intenzivnom

Zimi se koža više suši zbog hladnoće i grejanja. Ona tada postaje perutava, gruba i podložna iritacijama. Intenzivna hidratacija može da spreči sve ovo čineći kožu glatkom i mekom tokom hladne sezone. Možeš nanositi svoju kremu više puta tokom dana u bilo kom trenutku. Najbolje su hidratantne kreme koje sadrže i sastojke kao što su vitamini A i E, ulja biljaka, voskove koji će formirati zaštitnu barijeru na tvojoj koži štiteći je tako od štetnih uticaja zime i hladnog vetra. Takođe vodi računa i na predeo oko očiju. Tu je koža slabija i podložnija oštećenjima. Koristi bogate formule za održavanje svežeg i opuštenog izgleda, na primer: Nutri-Advance krema za predeo oko očiju.

Obnovi kožu

Ukoliko dođe do pojave crvene, suve kože koja svrbi, a pri sebi nemaš svoju zimsku kremu, koristi SOS kremu sa intenzivnim regenerativnim svojstvima koja, za hidrataciju kože, čineći je mekanom i glatkom. Isprobaj Avon Care Intensive Relief liniju proizvoda.

Vodi računa o UV zračenju

Proizvodi sa UV filterima se obično koriste tokom leta, a trebalo bi da se koriste tokom cele godine, posebno zimi, zbog odsjaja sunčevih zraka na snegu. UV zraci nisu opasni samo tokom skijanja, već su opasni u bilo kom trenutku kada si napolju.Hladno vreme dodatno slabi kožu čineći je tako još osetljivijom na štetne sunčeve zrake.

Posvetli svoje lice

Izgleda da se lagana podloga za lice ne koristi samo tokom vrelih letnjih dana. Može se koristiti i tokom zime. CC ili BB kreme, na primer Anew Vitale Beauty balzam za lice BB+ SPF 20, prirodno koriguju boju kože i pružaju joj prijatan ugođaj. Imaj na umu da teške podloge za lice mogu da naglase izgled nesavršenosti kože. Koristi podloge koje sadrže vitamine i hidratantne sastojke koji će dodatno ishranjivati tvoju kožu pružajući joj savršen izgled. Zimi lako možeš isprljati svoju odeću podlogom za lice dok se oblačiš. Kako bi izbegla ovo, nanesi sloj pudera u kamenu preko podloge za lice ili nanesi sprej za fiksiranje šminke.

Učini svoju šminku otpornom na zimu

Zimi možeš koristiti smeliju šminku za oči. Međutim, tokom kišnih i snežnih dana lako možeš da napraviš kontra efekat. Koristi vodootpornu maskaru i ajlajner kako bi učinila svoju šminku postojanijom tokom zime. Takođe, koristi kremaste senke za oči koje su dugotrajnije. Ukoliko želiš da koristiš puderaste, obavezno prethodno nanesi prajmer - na primer: baza za senku.

Ugođaj i boja

Kako bi sačuvala malo prostora u svom neseseru, koristi ruž koji će ti pružiti više. Koristi onaj koji će ti pored fantastične boje pružiti i lep ugođaj. Ako ipak ne želiš da se odrekneš svog omiljenog ruža, koji u sebi ne sadrži sastojke koji bi ti pružili poseban ugođaj, u tom slučaju prvo nanesi balzam za usne. Za više informacija pogledaj članak o i Nezi usana tokom zime.

Neka tvoja šminka izgleda toplo

Zimi imamo naviku da nosimo tamnije boje. Paradoksalno, one čine da izgledamo još umornije. Popravi svoje raspoloženje tako što ćeš svoj lak za nokte zameniti sa nekim mirnijim pastelnim nijansama, ajlajner kafeno smeđe boje, i koristi senku za oči zlatne nijanse.

Neguj kosu

Zima predstavlja težak period za tvoju kosu. Nošenje kape i velike temperaturne razlike mogu oslabiti i isušiti kosu. Kosu pripremi kod kuće tako što ćeš je oprati hranljivim i obnavljajućim šamponom, takođe uvek koristi i balzam za kosu. U svom neseseru bi trebalo da imaš i sprej za kosu koji sadrži hranljiva ulja, ili šampon za kosu bez ispiranja.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]