Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Ana Ljubinković predstavila novu kolekciju uz podršku kompanije Avon

Na reviji poznate kreatorke Ane Ljubinković koja je održana u okviru 38. Belgrade Fashion Week-a, u hotelu Crowne Plaza, ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija za proleće/leto 2016. Ova kolekcija bila je posebno inspirativna za nastavak saradnje kreativnog tandema – kreatorke Ane Ljubinković, i kompanije Avon.

* * *

 Ženstvene kreacije uz sudar nevinosti i iskustva

Na reviji poznate kreatorke Ane Ljubinković koja je održana u okviru 38. Belgrade Fashion Week-a, u hotelu Crowne Plaza, ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija za proleće/leto 2016. Ova kolekcija bila je posebno inspirativna za nastavak saradnje kreativnog tandema - kreatorke Ane Ljubinković, i kompanije Avon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

Ana je još jednom pokazala da ume da spoji ono što je na prvi pogled nespojivo, a Avon i Nataša Maljević pobrinuli su se za interesantan make-up koji pojačava utisak koji modeli ostavljaju na fotografijama i pisti.

“Sa zadovoljstvom smo nastavili saradnju, koja se pokazala kao dobitna kombinacija za savršen izgled modela. Kompanija Avon kao make-up partner Ane Ljubinković teži da doprinese njenom radu koji je poznat i van granica naše zemlje, i u pravom svetlu prikaže njene upečatljive kreacije. Rezultat ove odlične saradnje i jedinstvene revije proleće/leto 2016, najbolje se može definisati kao urbana visoka moda, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim” – izjavila je Aleksandra Jankovski iz kompanije Avon.

 

 

Ženstvene kreacije iz nove kolekcije predstavljaju sudar nevinosti i iskustva, a uz pomoć različitih make-up look-ova potpuno se mogu transformisati iz visoke mode u svakodnevni stajling.

Kao beauty kompanija poznata po proizvodima dostupnim u velikom broju nijansi, Avon ima rešenje za svaku situaciju - od klasičnog crvenog karmina i ajlajnera za večernji izlazak, do ekstravagantne šminke koja pruža nezaboravan efekat na reviji.

 

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]