Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Gel Finish lakovi i True Color senke nagrađeni na Grazia Beauty Awards

Nakon 6 uzbudljivih meseci posvećenih isprobavanju i glasanju za najbolje beauty proizvode 2015. godine, u novembru su na gala svečanosti proglašeni pobednici takmičenja Grazia Beauty Awards. Stručni žiri koji su činili doktor estetske medicine i antiejždinga dr Ioanne Batsialou, šminkerka Mina Abramović, frizer Vlada Simić i specijalista dermatovenerologije dr Nevenka Dokmanović udružio se sa čitateljkama magazina Grazia kako bi zajedno izabrali najbolje preparate u čak 20 kategorija.

* * *

Kvalitet Avon Gel finish lakova i True Color senki za oči podjednako ih je oduševio, zahvaljujući čemu su ovi proizvodi osvojili ubedljivo najveći broj glasova i glavne nagrade u kategorijama najbolji lak za nokte i najbolja senka za oči.

 

Gel Finish lakovi za nokte inspirisani su sjajem i postojanošću gel lakova, zahvaljujući čemu omogućavaju dužu postojanost od običnih lakova i visok sjaj, bez uništavanja i isušivanja nokatne ploče. Pružaju intenzivnu i dugotrajnu boju već nakon prvog sloja, za efekat profesionalnog manikira kod kuće!

 

Svako pakovanje True Color senki za oči sadrži 4 nijanse koje se savršeno uklapaju i nadopunjuju, nudeći rešenje za sve ukuse, boje očiju i nisanse tena. Jaki pigmenti i postojana boja čine nanošenje lakim, bez "osipanja" senke, zbog čega su favorit mnogih žena. 

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]