Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Tvoj make-up look na modnim vinjetama Ane Ljubinković!

Ukoliko voliš da eksperimentišeš sa šminkom i osmišljavaš različite make-up look-ove imamo pravi izazov za tebe #AvonColorMe!

Tvoj make-up look na modnim vinjetama Ane Ljubinković!

#AvonColorMe

Ukoliko voliš da eksperimentišeš sa šminkom i osmišljavaš različite make-up look-ove imamo pravi izazov za tebe #AvonColorMe!

Na predstojećem Belgrade Fashion Week-u poznata modna dizajnerka Ana Ljubinković predstaviće svoju kolekciju u okviru modnih vinjeta 23.04.2015., a ti imaš priliku da kreiraš make-up look koji će modeli tom prilikom nositi!

Kada osmisliš look za koji smatraš da se najbolje uklapa uz modele iz Anine kolekcije, možeš se predstaviti svoj make up look na nekoliko načina:

  • primeniš ga na svom licu, fotografišeš se i objaviš fotografiju na Facebook-u, Instagram-u  ili Twitter-u koristeći hashtag #AvonColorMe
  • pronađeš fotografiju make up looka koji za koji smatraš da je idelan i objaviš fotografiju na Facebook-u, Instagram-u ili Twitter-u, koristeći hashtag #AvonColorMe
  • primeniš make up look na face chart, fotografišeš I fotografiju postaviš na Facebook-u, Instagram-u ili Twitter-u , koristeći hashtag #AvonColorMe

Potrebno je tagovati AvonSrbija na fotografijama i poslati predlog do 20.04. 

Pobednički make-up look odabraće Avon make-up artist Nataša Maljević, koja će ga i aplicirati na modelima, Ana Ljubinković i novinarka i blogerka Jelena Karakaš.

Podeli sa nama svoju inspiraciju i možeš da osvojiš haljinu sa potpisom Ane Ljubinković i paket Avon proizvoda, kao i da prisustvuješ modnim vinjetama na Belgrade Fashion Week-u gde će modeli pored Aninih haljina nositi TVOJ make-up look!

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]