Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

9 načina za izbegavanje gužve oko novogodišnjih praznika

Bliže nam se novogodišnji praznici! Veseli period godine kada delimo radost i provodimo vreme sa voljenim osobama. Tako bar svi želimo da taj period izgleda. Realnost je ipak potpuno drugačija. Pripreme za novogodišnje praznike – kupovina poklona, pakovanje, sređivanje kuće/stana, planiranje zabave - mogu da se otrgnu kontroli, posebno ako uz to još imate i posao i dete.

* * *

Ove sezone AVON želi da ti da korisne savete i alate za izbegavanje gužve oko novogodišnjih praznika. Za početak, nabavi planer za novogodišnje praznike, prati naše savete i uživaj u organizaciji praznika bez stresa. Evo liste korisnih saveta koje možeš primeniti kako bi preuzela kontrolu:

 

  1. Počni na vreme!

Koliko god očigledno zvučalo, dobar tajming predstavlja osnovu uspeha. Počni sa pripremama za novogodišnje praznike već u novembru – napravi spisak ljudi kojima želiš da kupiš poklon, i odredi budžet za to. Ne moraš da radiš sve odjednom, i zato je dobro da počneš na vreme.

 

  1. Koristi net

Pre nego što odeš u kupovinu, odradi pred-novogodišnje istraživanje. Ponavljamo – počni na vreme, potraži određene stvari na netu, uporedi ponude i kupuj preko neta, ukoliko imaš mogućnosti za to. Ovako ćeš uštedeti vreme, umanjiti stres, dobiti dodatno vreme za razmišljanje o voljenim osobama, što će ti omogućiti da doneseš pravilan izbor oko odabira poklona. Potragu možeš započeti sa AVON-ovom prvom novogodišnjom rasprodajom.

 

  

  1. Drži se unapred određenog budžeta

Veoma lako možemo izgubiti kontrolu troškova kada kupujemo u minut do dvanaest. Pre nego što započneš kupovinu probaj da zapišeš budžet na papiriću, grupiši potrepštine (pokloni, zabava, itd.) i na osnovu svoje finansijske situacije, odredi šta ti je prioritet.

 

  1. Angažuj i svoju porodicu

Iako imaš glavnu ulogu oko organizacije, to ne znači da sve moraš da odradiš sama. Uključi i svoju porodicu – bićeš zadivljena količinom zabave koju ćete kao porodica imati dok zajedno kitite jelku ili pečete kolače. Takođe pokušaj da im daš više zaduženja – pomoć u kuhinji ili oko čišćenja – to će samo pojačati pozitivan efekat novogodišnjih praznika u tvom domu.

 

  

  1. Prati korisne savete

Ukoliko imaš poteškoća oko pronalaženja idealnih poklona za tvoju porodicu i prijatelje, pogledaj AVON vodič za rasprodaju pre praznika i pronađi savršen poklon. Inspiriši se raznovrsnošću proizvoda i iskoristi prednosti ekskluzivnih online ponuda.

 

  1. Pronađi vreme za sebe

Tokom ovog užurbanog perioda, nemoj zaboraviti na sebe. Tvoja privilegija je da se opustiš i uživaš nakon što si unapred napravila listu sa zadacima koje treba obaviti pred novogodišnje praznike. Kreiraj svoje udobno i mirno mesto koje prosto nećeš želeti da napustiš. Učini ga svojim zimskim utočištem u kome ćeš se regenerisati. Inspiriši se uz naše proizvode za ukrašavanje kuće za praznike.

 

  1. Učini poklone impresivnim

Prilikom pakovanja poklona, budi kreativna i učini da izgledaju savršeno ispod jelke. 

 

  1. Učini zabavu nezaboravnom

Novogodišnja zabava predstavlja vrhunac cele organizacije. Pokušaj da je učiniš nezaboravnim iskustvom za tvoje goste. Prati naše prethodne savete i pokušaj da ih primeniš u praksi. Iskoristi priliku da provedeš što više vremena u društvu voljenih osoba.

 

 

  1. Uživaj u trenutku

Ovo je verovatno najbitniji savet koji ćeš dobiti. Sve gore navedeno može biti beskorisno ako ti stvarno ne uživaš u trenutku. Samo polako, koristi naše savete i idi svojim tempom. Sve će biti u redu. Želimo ti srećne novogodišnje praznike!

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]