Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Isplaniraj svoj savršen dan zaljubljenih

Verovatno ne postoji samo jedan savršeni recept za dan zaljubljenih. Svaki par voli nešto drugačije. Ukoliko nisi imala vremena da isplaniraš vaš poseban dan, pogledaj ove jednostavne ideje koje će vas još više zbližiti.

* * *

Spremi romantični doručak

Ove godine Dan zaljubljenih pada u nedelju, što je odlično zato što ćete imati slobodnog vremena na pretek. Nema potrebe da se rano ustaje, samo je potrebno dovoljno vremena za lenji doručak u krevetu. Hrskavi tost hleb sa ljubavnim pečatom i jaja u obliku srca će vam oboma staviti osmeh na lice. Popijte kafu u vašim omiljenim šoljama, pospite ih čokoladnim prahom koristeći šablon u obliku srca. Čokolada je ukusna i popularni afrodizijak!

Uradite zajedno nešto drugačije

Bioskop, pozorište, restoran ili šetnja su stvari koje možete uraditi posle doručka, učinite ih originalnim! Izaberite film koji obično ne biste gledali, spontano se spakujte i idite na pozorišnu predstavu, probajte najegzotičniju hranu koju možete da pronađete u vašem kraju ili prošetajte negde gde nikada pre niste. Ovakve promene će vas zabaviti, a imaćete i lepe uspomene. Ne dozvolite da vam loše vreme pokvari dan – ponesite veliki kišobran ispod kojeg možete da se zagrlite i uživate u danu bez obzira na sve.

Iznenadi ga

Dan zaljubljenih predstavlja i priliku za davanje poklona. Za tvog muškarca, to može biti miris zavodljivih nota, gedžet ili nešto simpatično - bokserice za dan zaljubljenih! Zašto da ne kupiš poklon i sebi? Nakit sa motivima srca, nova torba ili ručni sat u obliku srca će učiniti ovaj dan još lepšim.

Savršeno veče

Slobodan sto u restoranu bez rezervacije za dan zaljubljenih može da predstavlja izazov. Ako brzo gubite strpljenje čekajući, možda bi najbolje bilo da ostanete kod kuće i zajedno pripremite večeru. Koristite sastojke koji će podstaći još više romantike! Avokado, breskve, ljute papričice, ulje nara ili ako ste ljubitelji morskih plodova - ostrige, sve ovo su fantastični afordizijaci. Upalite sveće, džez muziku i uživajte u sastanku kod kuće. Posle večere se opustite uz vruću kupku koristeći luksuzne eliksire za kupanje mirisnih nota slatke čokolade ili romantičnog jasmina.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]