Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kupi poklone na vreme

Decembar je uvek mesec kada smo užurbani, pun priprema i kupovine u poslednji čas kada obično ne možemo da pronađemo ono što tražimo. Poštedi sebe bespotrebnog stresa i kupi poklone na vreme. Pogledaj naše predloge za poklone za tvoju porodicu i prijatelje.

* * *

 1. Za roditelje
  Odabir odgovarajućeg poklona za tvoje roditelje može da biti nezgodno. Teško je pronaći nešto što im je zaista potrebno. Kao siguran izbor, možeš se odlučiti za neki . Ako tvojoj mami nestane omiljenog parfema, možeš joj ga kupiti ponovo. Kompletiraj poklon sa losionom za telo, sprejem za telo ili gelom za tuširanje koji će imati iste mirisne note. Dobra ideja je takođe i nakit, npr. klasična ogrlica sa perlama koja će istaći njenu eleganciju.

 

 

Iako nam nikada neće priznati, očevi vole kada za poklon dobiju neki set za brijanje ili negu, posebno kada se radi o proizvodima koji u sebi sadrže njihove omiljene mirsne note. Elegantni sat ili par toplih papuča za po kući predstavljaju takođe siguran izbor, i praktičan poklon.

 

 

 1. Za njega
  Muškarci obožavaju gedžete. Izaberi multi funkcionalne alate koji mogu dobro da dođu u prilikama kada su nam potrebni. Takođe ga možeš iznenaditi duhovitim poklonom, npr. boksericama sa prazničnim motivom. Za tradicionalnijeg muškarca, izaberi mirisni set koji sadrži gel za tuširanje i kosu kao i sprej za telo.

 

 

 1. Za decu
  Deca prosto ne mogu da dočekaju Deda Mraza! Kada birate poklone za njih, vodi računa o tome da im kupiš poklon koji će ih edukovati pored toga što će se igrati sa njim npr. 4u1 igra o džungli. Sladak miris ili blago zatamljen sjaj za usne predstavljaju savršen poklon za devojčicu.

 

 

Za tinejdžere, okreni se trendi rešenjima, gde ćeš kombinovati modu i tehnologiju. Na primer, Krysta štitnici za uši sa slušalicama za preslušavanje njene omiljene muzike u svim prilikama, ili Friendship Pearlesque narukvica koju može da koristi sa svojom najboljom drugaricom.

 

 

 1. Za tvoju najbolju drugaricu
  Nemoj zaboraviti na svoje prijatelje tokom novogodišnjih praznika, jer su oni kao članovi porodice! Sigurno je da ti najbolje poznaješ svoju najbolju drugaricu, ali ako ipak nisi sigurna šta bi moglo da joj se svidi, ne možeš pogrešiti sa klasičnom šminkom: crveni karmin, paleta senke za oči, maskara i ajlajner koji će poslužiti svrsi u mnogim prilikama. Takođe, glavnom poklonu možeš dodati i neki lak za nokte sa prazničnim efektima: sjaj ili mat.

 

 1. Ukrašavanje doma i još po nešto
  Ukoliko ipak nisi sigurna u omiljene mirisne note ili stil oblačenja osobe kojoj treba da kupiš poklon, najsigurnija i najpraktičnija opcija je da joj kupiš nešto za dom. Izaberi stvari sa prazničnim motivima kako bi osoba kojoj ih kupiš mogla odmah da ih koristi i kako bi se uvek setila tebe tokom ovog prazničnog perioda svake godine.

 

 

Uvek možeš da se odlučiš za mirisne sveće, ćebiće i papuče koje će učiniti da se ta osoba oseća prijatno tokom zime, a možeš se odlučiti i za kuhinjska pomagala. Ovakve poklone će koristiti tokom cele godine.

 

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]