Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Pakovanje poklona

Pakovanje poklona predstavlja nužno zlo, i zbog toga ne polažemo dovoljno pažnje na njihovo pakovanje. Zastanimo na trenutak, i razmislimo još jednom. Zar fantastični pokloni ne zaslužuju fantastično pakovanje? Poklonima želimo da izazovemo oduševljenje kod osoba kojima ih poklanjamo. Šta više, lepo upakovan poklon može još više zagolicati maštu.

* * *

Lepo upakovan poklon ne znači da moraš da potrošiš više novca. Želimo da ti pružimo korisne i jednostavne savete vezane za transformaciju obično upakovanih poklona u lepo zapakovane novogodišnje poklone. Budimo kreativni!

 

Razmisli o stvarima koje imaš kod kuće i koje možeš da upotrebiš. Stare kutije za cipele, mašne i trake, prošlogodišnji ukrasni papir mogu dobro doći. Na primer, komadiće papira zalepi lepkom oko kutije za cipele, unutrašnjost napuni izgužvanim papirom koji će predstavljati stabilnu podlogu za poklon koji ćeš ubaciti unutra, potom veži traku u mašnice oko cele kutije.

 

Već neko vreme je u trendu pakovanje poklona koristeći samo smeđi papir i tanki kanap. Ovo jednostavno rešenje predstavlja savršen početak za pakovanje. Potom možeš dodati praznične detalje kao što je grana jelke (po mogućstvu sa šišarkama). Pre pakovanja, možeš nacrtati jednostavni print na papiru. Sve što ti je za ovo potrebno je gumica za brisanje i nož kako bi isekla željene oblike. Možeš koristiti i razne pečate na smeđem papiru. Uključi i svoju decu - biće vam zabavno.

Kada je reč o deci, uvek nastojimo da njihovoj kreativnoj energiji damo praktičnu primenu. Neka crtaju bojicama na papiru. Ovime ćeš dobiti jedinstveni dizajn, a cela porodica će biti oduševljena njihovim umetničkim delima.

 

Drugi način je igra sa bojama. Poseti galanterijsku radnju i eksperimentiši sa različitim veličinama ukrasnih traka i boja. Ako voliš šarene kompozicije boja, kombinuj šarene ukrasne trake i papir,a ukoliko voliš jednostavne stvari, koristi ih u jednoj boji.

Može doći do određenih komplikacija kada hoćeš da upakuješ nešto što ima čudan oblik i veličinu. Za ovu svhu, možeš koristiti veliku kutiju, a takođe možeš da probaš i sa korpom za poklon. Ukoliko nemaš korpu odgovarajuće veličine, uvek možeš da isečeš krug iz kartonske kutije koji će ti poslužiti kao osnova za celu konstrukciju. Umotaj ga u raznobojni celofan i veži mašnu ili tanki kanap na samom vrhu. Celofan je providan, stoga probaj kombinaciju različitih boja kako bi što bolje sakrila sadržaj poklona.

Mogućnosti su beskrajne, jedina stvar koja te ograničava je tvoja mašta. Zapamti da završnica može da napravi razliku. Osloni se na svoj ukus i osećaj estetike i napravi nešto drugačije ovog Božića. Lepo zapakovan poklon će izgledati fantastično ispod jelke, koji će svi poželeti. Pakovanje poklona može biti sjajan način za buđenje kreativnosti kod dece.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]