Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Potraga za nezaboravnim poklonima

Darivanje poklona tokom novogodišnjih praznika predstavlja najtradicionalniju stvar vezanu za ovaj period. Svake godine težimo ka tome da poklone učinimo nezaboravnim i jedinstvenim, a na kraju završimo u tržnom centru par dana pre praznika kupujući šta nam padne pod ruku u nadi da će to biti dovoljno. Vreme je za promenu. Evo još par saveta kako izabrati SAVRŠEN poklon, koji nećeš preplatiti.

* * *

Stavku koju stalno iznova spominjemo je vreme. Što ranije kreneš to ćeš imati više vremena da dobro razmisliš i da se premisliš kako bi donela bolje odluke - prosto i jednostavno. Ali to ne znači da treba da lutaš ceo mesec po tržnim centrima kako bi odlučila šta da kupiš.

Sve treba da počne od kuće, bez prodavnica, bez stresa, bez ometanja. Razmišljaj o ljudima koje bi baš želela da obraduješ poklonima: tvoji najbliži, najbolji prijatelji i kolege sa posla. Sa svakim od njih si razvila jedistvenu vezu zasnovanu na zajedničkim osećanjima, pogledima na svet i iskustvima kroz koja ste prošli zajedno. Prema tome, ti znaš nešto o ovim ljudima, i u ovom trenutku treba da zapišeš na papir sve što ti padne na pamet.

Još jednom, spisak će dobro doći. Kada si napravila spisak imena i ideja, proveri sa kojim budžetom raspolažeš. Ukoliko ti i budžet predstavlja problem, možeš videti naše korisne savete u članku Nemoj da bankrotiraš tokom planiranja novogodišnjih praznika. Potom pokušaj da skratiš spisak ideja kako bi se uklopila u budžet.

Kada si sve ovo obavila, možeš da se baciš u potragu. Naravno da možeš da prortraćiš preostalu energiju i potrošiš sate u pretrpanim tržnim centrima i čekaš u redovima nakon napornog dana. Ali takođe možeš da napraviš sebi šolju omiljenog čaja, uskočiš u nešto udobno i nakačiš se na net u potrazi za poklonima. Online prodavnice su često povoljnije i mogu imati veći izbor proizvoda na stanju. Sve ovo možeš pročitati u sekciji Prazničnih tema.

Ove godine misli na udobnost dok kupuješ poklone i iskoristi prednosti moderne tehnologije. Ove sezone ništa nije tako udobno kao AVON onlajn šoping.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]