Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Poželite dobrodošlicu novogodišnjim praznicima

Uđi u praznično raspoloženje i doživi najmagičniji period u godini. Koristi naše jednostavne trikove za 3 osnovna elementa: svetlo, miris i dekoracija i preobrazi svoj dom u jedinstvenu zimsku zemlju čuda koja će te naterati da poželiš da novogodišnji praznici traju još duže.

* * *

Za toplo, prirodno svetlo sveće su najbolja opcija. Dolaze u svim mogućim oblicima i veličinama, ali ono što je bitno je to da šire suptilnu aromu u domu. Za novogodišnje raspoloženje, koristi sveće sa mirisom začina, vanile, cimeta ili pomorandže. Takođe ih možeš pomešati i pronaći jedinstvenu kombinaciju.

 

 

Pored sveća, poigraj se sa ukrasnim sijalicama u obliku jelke bele boje. Osvetli police i druge komade nameštaja ili ih okači na zid za zatamljeni efekat.

 

 

Kada govorimo o novogodišnjim mirisima ništa nije tako upečatljivo kao miris prave jelke. Ovaj miris nam pomaže da se opustimo nakon dugog dana i dobar je u kombinaciji sa mirišljavim svećama. Ukoliko nemaš dovoljno mesta za celu jelku, možeš nabaviti grančice jelke i šišarke od kojih ćeš napraviti venac. Zeleno, prirodno drvo je uvek najbolji izbor u pogledu životne sredine. Za razliku od veštačkih jelki, prirodna se brzo raspada što ima pozitivan uticaj na životnu sredinu. Takođe koristi i karanfiliće i pomorandže za nežnu i umirujuću aromu.

 

 

Razmišljajući o novogodišnjoj dekoraciji istog trenutka pomislimo na vence. Nakači ih na zidove, prozore, vrata, na dimnjak. Ukoliko nisi u mogućnosti da nabaviš vence, koristi široke trake u zlatnoj, crvenoj ili zelenoj boji. Takođe možeš koristiti i ukrase kao što su tričarije i lančići. Budi kreativna!

 

 

Postoji bezbroj načina da dočaraš duh novogodišnjih praznika u svom domu. Stvori svoje lično zimsko utočište i smesti se udobno dok čekaš novogodišnje praznike.

 

Započni praznično putovanje na AVON online radnji.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]