Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Tvoja motivacija za 2016. godinu

Novogodišnje odluke… brzo ih donosimo, a još brže zaboravljamo, iako nam nije potrebno puno truda da ih ispunimo. Otkrij kako da ispuniš sve ciljeve za narednu godinu.

* * *

  1. Za mnoge ljude vraćanje u staru fizičku formu je cilj broj jedan. Sve naravno, deluje veoma lako na samom početku… tokom pravljenja planova. Prva stvar koju treba da obezbediš je adekvatna oprema za vežbanje. Koristi funkcionalnu odeću u kojoj ćeš se osećati dobro tokom vežbanja.

  2. Lakše ćeš se motivisati kada vidiš brze rezultate. Postavi kratkotrajne fitnes ciljeve i redovno ih meri koristeći se pametnim uređajima kao što je npr. vaga koja pored prikazivanja telesne težine takođe meri indeks telesne težine, težinu mišića i kostiju i nivo hidratacije kako bi imala bolju kontrolu.


  3. Za dodatno ubrzavanje rezultata, svakodnevno koristi sastojke za učvršćivanje kože. Kafa je sjajna za to! Ona stimuliše mikrocirkulaciju kože, ubrzavajući proces regeneracije i čineći kožu čvršćom i glatkom.  4. Slatkišima teško možemo odoleti… Ako i ti spadaš u tu kategoriju ljudi, probaj da koristiš našu slatku kozmetiku! Fantastični miris čokolade i pomorandže bi trebalo da ti pomognu.  5. Savršen izgled podrazumeva savršenu kožu. Svakodnevno udovoljavanje koži treba da predstavlja zadovoljstvo, a ne obavezu. Opusti se uveče i dopusti svojoj koži da se regeneriše koristeći hranljivu masku za lice ili hidratantni losion. Tokom prvih meseci nove godine posebnu pažnju posveti koži na rukama koja se tada više suši usled hladnog vremena. Potrebno je samo 15 minuta nedeljno da učiniš da tvoje ruke izgledaju mladoliko i uredno, i zbog toga je potrebno da uvek uz sebe imaš kremu za ruke.  6. Savršen manikir” se takođe može naći na tvojoj listi novogodišnjih ciljeva. Međutim, tokom hladnih dana, ruke su nam stalno u rukavicama i to može da bude savršen izgovor za neuredne nokte. Tokom prvih hladnih meseci u novoj godini koristi specijalne tretmane za jačanje noktiju. Ukoliko nemaš vremena za manikir, oboji svoje nokte sa 3u1 gel formulom koja se brzo suši ali takođe i traje duže.


Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]