Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

3 razloga da promenite svoj parfem ovog leta! Saznajte zašto je to ZAISTA vredno truda!

Leto samo što nije stiglo, a tople večeri nas mame da razmišljamo o svim tim posebnim mesecima koji su pred nama. Obnavljamo garderobu i kupujemo modne detalje za leto. Zašto onda ne bismo promenili i parfeme koje koristimo?

Svi ljubitelji parfema već odlično znaju da dobro uklopljen i odgovarajući miris može da učini čuda. Istina je, bez preterivanja, da nam takav miris daje samopouzdanje, vitalnost, pa čak i pomaže da izgubimo suvišne kilograme! Citrusni mirisi, koje mnoge dame obožavaju, donose baš takve rezultate.

Zašto je dobro da vaš parfem bude u skladu sa godišnjim dobom, na isti način kao i vaša odeća? Evo razloga!

     1. Ne postoje univerzalni mirisi

U najmanju ruku, ne postoje mirisi koji će biti jednako efektni na svakom mestu, bez obzira na priliku, godišnje doba ili raspoloženje. Da li nosite istu haljinu tokom cele godine? Ili isti kaput?

Parfem je važan element individualnog stila i ne treba potcenjivati njegove mogućnosti. Univerzalni mirisi veoma brzo dosade jer nemaju izražen karakter.

Naš savet je da svoj omiljeni parfem s vremena na vreme zamenite nekom drugom mirisnom notom.

     2. Letnji miris treba da se razlikuje od zimskog

Zimi biramo toplu odeću, ali leti se oblačimo sasvim drugačije. Isto pravilo važi i za mirise. Tople i teške zimske mirisne note su tu da nas obaviju, zagreju i daju nam energiju. Leti su naše potrebe drugačije.

Treba imati na umu da parfemi mirišu drugačije na koži koja je topla od sunca i da opojne kombinacije mirisnih nota koje nam tokom zime prijaju leti naprosto postanu previše teške.

     3. Promena može biti dobra za nas

Naše čulo mirisa se brzo navikne na nove arome. To je razlog zašto ne možemo da osetimo miris sopstvenog parfema, dok je on za ljude oko nas vrlo jasan i intenzivan. To nije jedini razlog zbog kog bi trebalo da promenimo parfem.

Raznovrsnost je važna u životu, ne samo kad je reč o ishrani, modi ili šminkanju. Novi mirisi utiču na nas drugačije od onih na koje smo već navikli: oni nam mogu pomoći da unesemo bitne promene u svoj život, ili da nam jednostavno poprave raspoloženje. Ne plašite se promena! Osim toga, svet parfema je bogat najraznovrsnijim mirisima; zašto bismo se ograničavali?

Kakav letnji parfem treba da odaberete?

Naravno, treba da pratite svoje sklonosti, ali ostanite otvorenog uma. Proizvođači parfema za leto obično preporučuju lagane i osvežavajuće kombinacije mirisa.

Kakve arome se tu mogu naći? Citrusne, cvetne, voćne, ali i miris svežeg povetarca, ili mirisne note koje bude sećanja na neka prošla letovanja.

Za ovo godišnje doba, damama preporučujemo Avon Surreal Island, miris koji vas u trenu prenosi na čarobno ostrvo za odmor. Kako miriše? Na crveno voće, božur i indijski jasmin. Bazne note su badem i mahune tonke.

Ne bi bilo loše da nagovorite svog partnera da zajedno s vama prihvati neke promene. Muškarci obično ne menjaju svoju kozmetiku ili parfeme i često godinama koriste isti miris! Pokušajte da ih nenametljivo navedete da probaju nešto novo, a kada pomirišu novi parfem često se desi da im se veoma dopadne.

Šta preporučujemo gospodi ovog leta? Avon Individual Blue Sunset trebalo bi da bude prava stvar za njih: mirisi citrusa, smola, morskog povetarca, uz drvenaste note. Kombinacija je osvežavajuća i senzualna, i svideće se svakom muškarcu bez obzira na godine.

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[69589].Name}}
{{::LoadedProducts[69589].Name}}
{{::LoadedProducts[69589].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[69589].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[69939].Name}}
{{::LoadedProducts[69939].Name}}
{{::LoadedProducts[69939].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[69939].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[69590].Name}}
{{::LoadedProducts[69590].Name}}
{{::LoadedProducts[69590].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[69590].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[69566].Name}}
{{::LoadedProducts[69566].Name}}
{{::LoadedProducts[69566].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[69566].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]