Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

5 saveta za uspeh od Avon Dame Jane Ilić

Zaista stojim pri tome da se ne treba upuštati u bilo kakav posao iz pogrešnih razloga, kao sto je novac ili želja za popularnošću. Radite ono sto vas ispunjava i zbog čega ćete se osećati dobro.

* * *

 

 

  1. Postavite jasne i ostvarive ciljeve

Važno da možete da gledate na život iz realne perspektive i da ne stavljate preveliki pritisak na sebe. Dobro je težiti nekom višem cilju, ali treba biti i strpljiv i uporan, kao  I motivisan za dalji rad na putu do uspeha i ostvarenja konačnog cilja.

  1. Budite pozitivni

Ukoliko se stvari ne odvijaju onako kako ste planirali, nemojte da dozvolite da vas to obeshrabri. Zapamtite, sve se dešava sa razlogom i svako iskustvo, bilo ono dobro ili loše, može samo da vas ojača i pomogne u daljem radu. Zato nikada ne odustajte i samo verujte u sebe!

  1. Budite originalni

Bitno da budete svoji i da ne radite ono što drugi već rade samo zato što je to u tom trenutku popularno. Ukoliko želite da imate svoj YouTube vlog kao ja, savetujem vam  da isprobate različite stilove pisanja, načine snimanja i editovanja i vremenom ćete pronaći ono sto vama najviše odgovara i po cemu ćete biti prepoznatljivi. Ljudi će to sigurno primetiti i voleće vas upravo zbog onog što jeste.

  1. Organizacija je ključ uspeha

Da biste bili uspešni u bilo kom poslu, morate biti organizovani. Nabavite planer ili bilo koju drugu svesku i svakodnevno zapisujte obaveze koje vas čekaju tog dana. Kako koju obavezu završite, jednostavno je precrtajte sa spiska ili štiklirajte. Verujte mi, osećaj je neprocenjiv kada na kraju dana pogledate taj isti spisak i vidite koliko ste stvari već obavili. Tada ste najponosniji na sebe i to vam pruža jos više snage i motivacije da nastavite sa daljim radom.

  1. Radite ono što volite

Pre par godina sam negde pročitala da “ukoliko radimo ono što volimo, imaćemo osećaj kao da nikada nismo zapravo radili.” To me je donekle i ubedilo da sledim svoje snove i upišem anglistiku, jer sam od malena želela da budem profesor engleskog jezika. I zaista, svaki dan proveden na fakultetu me čini srećnom  bez obzira na veliku količinu obaveza. Isti osećaj je i sa ljubavlju prema kozmetici i radom u Avon-u. Zaista stojim pri tome da se ne treba upuštati u bilo kakav posao iz pogrešnih razloga, kao sto je novac ili želja za popularnošću. Radite ono sto vas ispunjava i zbog čega ćete  se osećati dobro.  

 

Postani Avon Dama već danas i kreni Janinim stopama.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]