Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

7 odlika savršenog muškarca

Gotovo svaka žena mašta o savršenom muškarcu. Jednog takvog možda već imaš kod kuće? Ili možda i ti maštaš o njemu? I naravno, to savršenstvo je upravo poput zvezde na nebu: mnoge od nas čeznu za njom, a svega nekoliko njih je i dotaklo. Međutim, prilikom uspostavljanja ljubavne veze ili ako se već nalaziš u takvoj vezi, mudro je sagledati sve svoje snove i želje i o njima otvoreno progovoriti! Time samo uvećavaš sopstvene šanse da gradiš srećnu vezu koja ti pruža zadovoljstvo i da se ono dogodi što pre.

Gospodin savršeni: to bi verovatno moralo da znači da je gospodin zgodan, visok, finih manira i galantan? Međutim, ispostavlja se da se naša očekivanja donekle razlikuju. Kakvog bi to muškarca većina žena smatrala upravo savšenim? Iznenadićeš se kad i sama otkriješ!

     1. Osećajan i saosećajan

Nije nikakva slučajnost što se ova vrlina našla na prvom mestu. Davno su prošla vremena izrazitih muškarčina. I dalje postoji mnogo žena koje obožavaju izrazito muževan tip lepote, a opet sanjaju o čoveku koji ne samo da izgleda dobro izazivajući zavist svih njihovih prijateljica, već dobro zna i kako da ih podrži u svim teškim trenucima i nije ga stid da iskaže svoja osećanja nimalo ne sputavajući sopstvene emocije. U jednoj vezi saosećajnost je od prvorazrednog značaja, pa je stoga sve više i očekujemo i od svojih muških partnera!

     2. Snalažljiv, ali ne po svaku cenu

A to bi trebalo da znači da ume da popravi slavinu koja curi i da proveri neobičan zvuk koji dopire iz motora u tvojim kolima ili da makar zna kako da zakaže servis kod automehaničara. U odnosu na generaciju naših majki, danas od muškaraca očekujemo brojne drugačije stvari, pa opet vrlo snalažljiv i mnogim stvarima vičan muškarac (u izvesnoj meri, zato što i maštanje ima svoje čari) i dalje je izrazito cenjen budući da se zbog njega osećamo sigurno i kao da neko sve vreme brine o nama.

     3. Nežan

Ovaj momak zna kako da te poljubi, pomiluje po glavi ili privije uz sebe tokom duge letnje ili jesenje noći. Danas su na ceni muškarci koji umeju da ispolje svoje emocije! I vredni su svake pažnje! Nežnošću se ni na koji način ne isključuje muževnost! Ali ga, svakako, ni slučajno nemoj pomešati sa slatkorečivim laskavcem!

     4. Koji pri tome i divno miriše

Kad nešto osetimo naša čula kao da najednom ožive. Bio on mladić od 20 godina ili vremešni gospodin kome je 2 ili 3 puta više godina, muškarac koji lepo miriše gotovo da je bezumno privlačan. A koji su to mirisi koje najviše volimo da osetimo na jednom muškarcu? Sve se svodi na stvar ličnog ukusa, premda su najčešće pikantni mirisi, mirisnih nota kože i drveta oni koji daju najbolje rezultate.

Tragaš za novim mirisom koji će raspaliti maštu tvog partnera? Pokloni mu novi miris Masculine woody, u kome su zastupljene mirisne note lavande, anisa, kašmira i vetivera. Zvuči sjajno, zar ne?

     5. Odvažan

Ovo treba uzeti u širem smislu reči, budući da neke žene vole hrabrost u kombinaciji s nepromišljenošću. Savršen muškarac je dovoljno hrabar da se suprotstavi svojoj sudbini, da se suoči s nevoljama i ne plaši da donese bilo kakvu odluku. A kad imamo nekog takvog uz sebe, osećamo podršku u baš svakoj situaciji.

     6. Odan

U vremenima kad su veze često prolazne i potraju gotovo svega nekoliko trenutaka, biti odan je karakteristika podjednako poželjna kao što su integritet i poštenje. Partner koji nam je odan nikad nas neće obmanjivati niti će nam davati prazna obećanja – zato što mu njegova reč znači. Od suštinske je važnosti da uvek možeš da računaš na svog muškarca!

     7. Onaj koji brine o sebi

I poslednja vrlina koja nipošto nije i najmanje važna! Savršen muškarac ne mora biti zgodan i privlačan u doslovnom značenju ovih reči, baš kao što ni žena ne mora biti klasična lepotica da bi drugima bila privlačna! Ženskoj pažnji nikad neće promaći ako neki muškarac brine o sebi: ako mu je kosa uredno podšišana, aku su mu šake negovane, a malje na licu dovedene pod konac. Uz takve odlike i onaj muškarac koga priroda nije obdarila naročitom leptom postaje izrazito šarmantan ne dopuštajući ti da od njega ni na trenutak odvojiš pogled.

Da li si već pronašla onog pravog ili si još uvek u aktivnoj potrazi? Bilo kako bilo svim srcem navijamo za tebe!

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[71147].Name}}
{{::LoadedProducts[71147].Name}}
{{::LoadedProducts[71147].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[71147].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]