Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Ana 2 Cats provela dan kao Avon Dama

Da li ste znali da Avon Dame i beauty blogerke žive vrlo sličnim životima? Razgovarali smo o čarima fleksibilnog organizovanja slobodnog vremena i glamuroznog sveta lepote sa Anom Janković, beauty blogerkom poznatijom kao Ana 2 Cats, koja je podelila sa nama kako se provela kao Avon Dama na dan.

* * *

Kako si se snašla u ulozi Avon Dame i da li ti se dopao koncept otvaranja internet prodavnice?

Oduvek volim Avon i radovala sam se što ću imati priliku da se oprobam kao prava Avon Dama. Već nekoliko godina imam svoj nalog, koji sam otvorila kako bih nabavljala proizvode za sebe, ali sada sam se prvi put ozbiljnije pozabavila svojom internet prodavnicom i rezultati su me potpuno oduševili. Otvaranje prodavnice je bilo jako jednostavno, a posebno mi se dopalo to što sam mogla da utičem na njen izgled i sadržaj, tj. da buvalno kreiram svoj „izlog“. Ipak, najviše sam uživala u samoj komunikaciji sa ženama kojima sam preporučivala proizvode. Osećaj sreće što mogu da im pomognem da uštede i na pravi način naglase svoju prirodnu lepotu je neopisiv!

Koliko je slično biti Avon Dama i beauty blogerka?

Mnogo sličnije nego što mi se u početku činilo! Pre svega, bavimo se jednom lepom temom koja meni predstavlja beskrajan izvor inspiracije. Priče o kozmetici mi nikad nije dosta, a Avon Damama i beauty blogerkama je to svakodnevica! Drugo, meni kao novopečenoj mami je jako važno da svoje vreme mogu da organizujem kako hoću, da nisam vezana za neku kancelariju. Kad sam otvarala online prodavnicu, sin je bukvalno spavao u krevecu pored mene, baš kao kad snimam video za svoj YouTube kanal. Takvu fleksibilnost je teško naći, a mnogo utiče na kvalitet života, pogotovo kada imate porodicu. 

Da li bi i u budućnosti poželela da ponoviš ovo iskustvo?

Odlično sam se zabavila kao Avon Dama na dan, sve je bilo toliko jednostavno i zanimljivo. Svim drugaricama i followerkama pričam koliko je lako i isplativo postati Avon Dama, jer nemaju šta da izgube, a mogućnosti su beskrajne...

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]