Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Ana Ljubinković i Avon – novi uspeh poznatog tandema

Poznata modna dizajnerka Ana Ljubinković ekskluzivno je predstavila novu kolekciju za jesen/zimu 2016/17 na događaju u UK Parobrod, a njene kreacije dobile su završni “sjaj” zahvaljujući novoj liniji Avon Gel Shine lakova za nokte.

Ana je poznata po tome da spaja ono što je nespojivo, igrajući se bojama, oblicima i teksturama. Uz pomoć novih Gel Shine lakova jednostavno je uneti dozu njenog jedinstvenog stila u svakodnevni stajling. Sve to možete da postignete kod kuće, jer Avon Gel shine lakovi pružaju efekat gela i profesionalnog manikira, bez korišćenja UV lampi, a uklanjaju se kao uobičajeni lakovi za nokte. Nova formula sa Omega uljima štiti nokte i čini ih glatkim, pružajući još više sjaja i intenzivnu boju u samo jednom nanošenju.

 

Intenzivne boje odlikuju i kreacije Ane Ljubinković, koje su istovremeno duhovite i elegantne, sa neverovatnom moći da pokrenu asocijacije i zabave inteligenciju. Ovoga puta njene heroine iz stripa i bajke prošle su kroz Pirot u jesen, a na njih se tako preslikala boja i zadržao cik-cak sa čuvenih ćilima. Interesantan dizajn je sa materijala prešao i na nokte, čime je Avon, kao zvanični make-up partner Ane Ljubinković, još jednom naglasio neraskidivu vezu kozmetike i mode.

Ukoliko ste i vi spremni da se prepustite ovoj igri bojama i da imate savršeni manikir bez odlaska u salon, široka paleta Avon Gel shine lakova vam je na raspolaganju.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]