Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Anew serum zaista dvostruko deluje!

Jovana Zimonjić, Beauty Ambasadorka Zone 003: ,,Verujem da smo se sve do sada uverile u efikasnost Anew krema za lice koje kožu čine podmlađenom i blistavom, a naše korisnice srećnim. Upravo zbog toga, obradovala me je prilika da isprobam novi Anew proizvod Essential Youth serum."

* * *

Ali, pre nego što sa vama podelim svoje iskustvo prilikom korišćenja ovog proizovda, želim da vam objasnim šta je to serum, kada i kako ga treba koristiti, kao i razliku između seruma i kreme.

Serum je intenzivni tretman koji se koristi kao dodatak nezi, pomaže u rešavanju konkretnih problema sa kožom i daje brže i vidljivije rezultate. Serum se često vezuje isključivo za anti age negu. Međutim, serum se uspešno nosi sa mnogim problemima i potrebama kože (depigmentacija, dehidratacija, umorna i beživotna koža, a, naravno, deluje i na smanjenje bora). Kao takav, može se koristiti kako na mlađoj, tako i na starijoj koži.

Važno je napomenuti da serum nije zamena za kremu, već je to “dopunski” proizvod koji povećava njeno dejstvo. Sam serum neće učiniti mnogo za našu kožu, ali u kombinaciji sa kremom čini čuda. Na primer, efekte kreme možemo videti nakon dva meseca korišćenja, a ukoliko je koristimo u kombinaciji sa serumom, rezultati će biti vidljivi nakon dvadesetak dana.

Krema deluje na površinski sloj kože, zadržava vlažnost kože i jača njenu prirodnu zaštitnu funkciju. Serum lako prolazi u dublje slojeve kože i na taj način obezbeđuje neophodne nutritijente, širi pore i omogućava kremi da efikasnije deluje. Zato se često kaže da je serum podloga za kremu.

Serum za sve starosne dobi

Serum i krema mogu da sadrže iste aktivne supstance (vitamine, retinol, anti oksidanse, pepide, ceramide, lipozome…) ali je njihova koncetracija u serumima veća. Zato se serum nanosi u manjoj količini (nekoliko kapi je dovoljno za lice i vrat) ujutru i uveče pre kreme za lice. Ne koristi se u kontinuitetu već po potrebi. Preporučuje se da se nakon jedne potrošene bočice (oko mesec dana), napravi pauza.

Anew Essential Youth serum je najnovija  zvezda Anew linije. Za razliku od prethodnih seruma, koji su bili namenjeni samo za određenu starosnu dob, ovaj serum može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojom dnevnom ili noćnom kremom iz Anew linije i njihovo dejstvo će udvostručiti.

Ono što se meni dopalo pri prvom susretu sa ovim serumom jeste luksuzno pakovanje u boji roze zlata. Sam serum je prozirne narandžaste boje. Koža ga izuzetno brzo upija i u trenutku čini kožu  mekom i glatkom. Nakon seruma obavezna je krema. U mom slučaju je to Anew Vitale. Nakon nekoliko dana korišćenja primetila sam brojne promene na koži. Koža mi je postala glatka i zategnuta, hidrirana, a fine linije gotovo da su nestale. Pošto još uvek nemam bore, a ovaj serum se bori i protiv njih, nadam se da ću njegovom upotrebom odložiti proces starenja.

Beauty & Business savet

Pošto su efekti ovog seruma višestruki, preporučujem svim Avon Damama da poruče uzorke, i isprobaju ovaj fenomenalni serum. Svoje iskustvo mogu da podele sa zainteresovanim korisnicama kao i da im poklone uzorak seruma uz svaku poručenu Anew kremu. To će im obezbediti konstantnu uštedu, a njihove korisnice učiniti lojalnim korisnicima.

 

Autorka teksta: Jovana Zimonjić, Beauty Ambasadorka Zone 003

Anew serumi & tretmani, poruči odmah!

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[2494].Name}}
{{::LoadedProducts[2494].Name}}
{{::LoadedProducts[2494].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[2494].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[19592].Name}}
{{::LoadedProducts[19592].Name}}
{{::LoadedProducts[19592].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[19592].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[24978].Name}}
{{::LoadedProducts[24978].Name}}
{{::LoadedProducts[24978].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[24978].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[339].Name}}
{{::LoadedProducts[339].Name}}
{{::LoadedProducts[339].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[339].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[8671].Name}}
{{::LoadedProducts[8671].Name}}
{{::LoadedProducts[8671].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[8671].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[9230].Name}}
{{::LoadedProducts[9230].Name}}
{{::LoadedProducts[9230].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[9230].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]