Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Avon donacija za KBC ,,Dragiša Mišović – Dedinje’’

U okviru Akcije za borbu protiv raka dojke, kompanija Avon donirala je kliničko bolničkom centru „Dr Dragiša Mišović-Dedinje’’ u Beogradu najsavremeniji aparat za biopsiju dojke, u vrednosti od 4.489.000 dinara.

Ova donacija je rezultat nesebičnog zalaganja naših Avon Dama i njihove posvećenosti Akciji za borbu protiv raka dojke u protekloj godini. Ono što u ovom trenutku sa sigurnošću mogu da potvrdim jeste da ovo nije prva, a sigurno neće biti ni poslednja donacija naše kompanije u borbi protiv raka dojke. Nastavljamo dalje ka novom cilju čijim ćemo ostvarenjem biti korak bliže zdravijoj i bezbednijoj budućnosti svih žena u Srbiji.“ – istakla je nakon uručenja donacije Elizabet Korobčenko, direktorka kompanije Avon za Srbiju, Crnu Goru, Bugarsku, Albaniju i Makedoniju.

Donacijom kompanije Avon, ženama iz cele Srbije koje dolaze na lečenje u ovu ustanovu, biće omogućeno da dobiju najbolje uslove za pravilno, precizno i minimalno invazivno izvođenje biopsije - ključnog koraka u dijagnozi raka dojke, koji može da isključi potrebu za operacijom.

,,Donacija opreme za kor-biopsije i vakuum-asistirane biopsije dojke značajno će unaprediti dijagnostiku oboljenja dojke u KBC ,,Dr Dragiša Mišović-Dedinje", budući da je histopatološka dijagnostika najpouzdanija, čime će se skratiti dijagnostički proces, napraviti bolja selekcija za eventualno lečenje i smanjiti broj bespotrebnih kontrolnih pregleda. Poseban značaj donacije je u tome što je trenutan broj ustanova u Beogradu u kojima se rade biopsije dojki nedovoljan, pa će ova donacija omogućiti znatno većem broju žena da urade kompletnu dijagnostiku sumnjivih promena u dojkama.” – izjavio je dr Vladimir Urban radiolog iz KBC „Dr Dragiša Mišović-Dedinje"

Podsećamo da je Avon Akcija za borbu protiv raka dojke u Srbiji od pokretanja 2004. godine do danas prikupila i donirala više od pola miliona dolara da obezbedi potrebnu opremu za ranu dijagnostiku, podigne svest o važnosti prevencije i podrži programe koji pružaju neophodnu obuku i informacije ženama u borbi protiv raka dojke.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]