Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

AVON je postao deo NATURA &CO grupe, čime je stvorena četvrta najveća beauty grupacija u svetu

Početkom 2020. godine završeno je spajanje četiri kompanije koje čine Natura & Co kozmetičku grupu. Avon, Natura, Aesop i The Body Shop udruženo će razvijati svoje globalno poslovanje, uz prisustvo u preko 100 zemalja i sa preko 200 miliona korisnika širom sveta.

Natura & Co će sada imati proširen portfolio proizvoda i postati globalni lider u direktnoj prodaji kozmetičkih proizvoda sa više brendova i više kanala prodaje, i svakodnevnim, neposrednim odnosom sa kupcima. Grupa će kroz ovaj model imati vodeći položaj, predstavljaće svoje proizvode preko 6,3 miliona konsultanata i predstavnika kompanija Avon i Natura, globalne mreže od 3000 prodavnica, kao i zahvaljujući snažnoj digitalnoj strategiji obe kompanije. Očekuje se da nova zajednička kompanija dostigne godišnji bruto prihod od preko 10 milijardi dolara i da ima više od 40.000 zaposlenih.

Korporativna kultura kompanija Natura &Co odlično se uklapa sa 130 godina dugom misijom Avon-a. Obe kompanije su posvećene angažovanju u društvu i zajednici, održivom poslovanju, a posebno podršci i jačanju žena. I Avon i Natura su kompanije koje su osnovali pojedinci koji teže ka ostvarenju svoje misije i koji do svojih kupaca dolaze pre svega zaslugom tima koji čine pre svega nezavisne žene, koje predstavljaju ambasadorke brenda i savetnice za lepotu.

Natura &Co će se još jače zalagati za osnaživanje žena, ali i pitanja održivog razvoja, klimatskih promena i dobrobiti životinja, sa ciljem da utiče na pozitivne promene u društvu. Kroz svoje poslovanje, svaki brend nastavlja svoj samostalni razvoj unutar grupe, udružujući snage i gradeći najbolju kompaniju ZA svet.

 

O kompaniji NATURA &CO

Na osnovu združivanja Natura, Aesop i The Body Shop, korporativni brand Natura &Co učestvuje u stvaranju globalne grupe kozmetičkih kompanija sa više brendova i više kanala, koji se u svom poslovanju rukovodi svojim ciljem. Tri kompanije koje čine ovu grupu posvećene su stvaranju pozitivnog ekonomskog, društvenog uticaja i uticaja na životnu sredinu. Kompanija Natura je osnovana 1969. godine i brazilska je međunarodna kompanija u segmentu za proizvodnju kozmetike i sredstava za ličnu negu, lider je u direktnoj prodaji. Kompaniju The Body Shop je 1976. godine osnovala Anita Rodik u Brajtonu u Engleskoj, i ona predstavlja globalni kozmetički brend koji se trudi da stvori pozitivne promene u svetu. Kozmetički brend Aesop iz Australije nastao je 1987. godine sa ciljem stvaranja asortimana vrhunskih proizvoda za negu kože, kose i tela.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]