Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Avon LIFE by Kenzo Takada ove jeseni stiže u Srbiju

Sa velikim zadovoljstvom kompanija Avon je objavila globalno partnerstvo sa poznatim dizajnerom Kenzo Takadom.

* * *

Priznat širom sveta, kao jedan od vodećih dizajnera, Kenzo Takada je osnovao svoju istoimenu luksuznu modnu kuću u Parizu, 1970. godine, koja je ujedno postala prvi luksuzni brend osnovan od strane jednog Japanca, sa sedištem u Parizu. Kreator poznat po inovativnom stilu i najprodavanijim parfemima, uspeo je da spoji najbolje sa istoka i zapada. Zbog svog avangardnog stila, njegove kolekcije su omiljene među poznatim ličnostima. Svojim kreacijama ističe lepotu, ali i unutrašnji mir i optimizam što ga čini veoma bliskim vrednostima kompanije Avon.

Partnerstvo sa Avon kompanijom, Kenzo Takada započinje fantastičnom novom linijom parfema, kreiranom ekskluzivno za Avon. Avon LIFE by Kenzo Takada je nova linija parfema zasnovana na ideji koja promoviše lepotu življenja, i koja oslikava nepokolebljivu pozitivnost koja leži u srcu dizajna i ličnosti Kenzo Takade. Linija sadrži miris za nju i njega i biće ove jeseni lansirana u Srbiji.

,,Pored prethodno kreiranih luksuznih parfema, imao sam želju da sarađujem i sa Avonom, kako bismo zajedno kreirali kolekciju dostupnu ženama širom sveta,” rekao je Kenzo Takada.
,,Moje iskustvo sa Avon timom je neverovatno. Zahvaljujući strasti, energiji i optimizmu zaposlenih u Avonu, kreirali smo neprolaznu, posebnu mirisnu notu koja odiše veličanstvenim spojem prirode, lepote i optimizma. Oduševljen sam!", izjavio je Kenzo Takada.

,,Kenzo Takada je pravi vizionar i profesionalac", rekao je Fernando Acosta, izvršni potpredsednik i direktor marketinga kompanije Avon.
,,On je lično radio sa našim timom na novom parfemu, apsolutno na svim detaljima, od razvoja mirisne note do dizajna bočice. Presrećni smo zbog ovog partnerstva i radujemo se nastavku saradnje."

Pored linije parfema Avon i Kenzo Takada pripremaju saradnju i na drugim poljima.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]