Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Čišćenje – prvi korak do prelepe kože!

Prema raznim pripovedanjima kraljica Kleopatra se kupala u magarećem mleku, a čišćenje kože raznim uljima predstavlja postupak koji je znatno stariji nego što to možemo i da zamislimo. U drevnoj prošlosti žene su posezale za svim proizvodima koji bi im došli do ruke. Danas možemo da iskoristimo njihova znanja, izobilje prirodnih sastojaka i pravu udobnost da nam je sve to dostupno u svega jednoj običnoj kutijici!

Prirodno i brzo

Da li si znala da nepravilno čišćenje kože doprinosi njenom ubrzanom starenju? Zagađena životna sredina, smog, baš kao i preparati za šminkanje, predstavljaju veliko opterećenje za kožu, a posebno onda kad se uveče ne uklone sa kože i time joj onemogućavaju da se odmori.

Mnoge žene prigovaraju da se suočavaju sa poteškoćama prilikom čišćenja sopstvene kože i kompletnog uklanjanje šminke. I naravno, što su kozmetički preparati postojaniji, sve ih je teže i ukloniti sa kože.

Ako ne možeš da podneseš trljanje i neprekidno proveravanje da li si konačno uklonila svu tu maskaru, ako si umorna od stalnog iritiranja područja u predelu očiju i nimalo ti nije do višefaznog postupka čišćenja koji zahteva brojne preparate, imamo baš pravo rešenje za tebe!

Upotrebi balzam za čišćenje koji će za svega nekoliko trenutaka obaviti čitav ovaj posao ostavljajući tvoju kožu savršeno čistom!

Čišćenje – prvi korak do prelepe kože!

Kako on to čini?

Stavi preparat na dlan i utrljaj ga među svojim dlanovima sve dok ne poprimi strukturu ulja, a zatim ga nežno nanesi na svoje lice sve vreme blago masirajući kožu. Balzam rastvara šminku i nakon svega nekoliko trenutaka ovaj preparat možeš da ispereš toplom vodom zajedno sa svim zagađivačima koji su zaostali na tvojoj koži.

Balzam ojačava zaštitni sloj kože i za sobom ne ostavlja nikakav sloj masnoće. Osim toga, oftalmološki je ispitan, pa se savršeno može koristiti za uklanjanje šminke u predelu očiju.

I njegovi sastojci podjednako su privlačni! U njemu su zastupljene samo najizuzetnije komponente! Puter od kakaoa, ši puter i prirodno blago poreklom iz Amazonije: murumuru puter.

Čišćenje – prvi korak do prelepe kože!

Potrebno ti je znatno efikasnije čišćenje? Samo uz pomoć tkanine od muslina!

Ako si razne maske, gline ili sredstva za piling sve do ovog trenutka uklanjala rukom, tkanina od muslina biće za tebe pravo otkrovenje. Zahvaljujući svojoj osobenoj strukturi može se koristiti za skidanje šminke, čišćenje masnoća ili uklanjanje ostataka svih ostalih preparata, predstavljajući jedno od najboljih rešenja za postizanje kože koja je svilenkasta na dodir.

Koristi je za uklanjanje balzama i bićeš oduševljena postignutim rezultatima!

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50393].Name}}
{{::LoadedProducts[50393].Name}}
{{::LoadedProducts[50393].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50393].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50417].Name}}
{{::LoadedProducts[50417].Name}}
{{::LoadedProducts[50417].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50417].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]