Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Da li je moguće da se podmladiš za svega nekoliko sekundi? Moguće je!

Jesi li znala da su pri susretu s potpunim strancima oči te koje privlače najveću pažnju? Mladolik pogled = dobar utisak!

Da li je moguće da se podmladiš za svega nekoliko sekundi? Moguće je!

 

Jesi li znala da su pri susretu s potpunim strancima oči te koje privlače najveću pažnju? Mladolik pogled = dobar utisak!

Kaže se da su oči ogledalo duše, međutim, nije potrebno da prodamo svoju dušu da bismo postigli mladolik i prelep pogled! Za to ima i boljih načina!

Mladolik pogled i kako da ga ne izgubiš?

Jesi li znala da se linije na licu, obuhvatajući one u predelu očiju, u vidu prvih bora pojavljuju već u 25. godini?

Brojni su neprijatelji mladolikog izgleda i važno je da upamtimo da već danas radimo na tome kako će naša koža izgledati kad nam bude 40, 50 ili 60 godina.

Ako ti je stalo do mladolike kože, i to ne samo u predelu očiju, nastoj da poštuješ sledeća pravila:

 

  • Prestani da pušiš! Reč je o neprijatelju broj jedan zbog kojeg naša koža počinje da izgleda starije. Naša lepota, u pravom smislu reči, gubi bitku protiv duvanskog dima! Nikotin i katran podstiču proizvodnju metaloproteaze, enzima koji uništava prirodni kolagen i elastin.
  • Samo poneko alkoholno piće! Prekomerna konzumacija alkohola i te kako je vidljiva na tvojoj koži!
  • Kloni se naglih promena u svojoj telesnoj težini: iznenadna gozajnost, baš kao i nagli gubitak kilograma prilično su opasni!
  • Svoje lice nemoj izlagati suncu, a ako to već moraš da činiš koristi najveći zaštitni faktor! Tužna je činjenica da sunčevi zraci uništavaju našu kožu, a žene koje svoje lice izlažu suncu znatno se brže suoče s borama.

 

Kako se boriti s borama oko očiju?

Ako u svojoj 40-oj godini ne želiš da se izlažeš bolnim i skupim tretmanima estetske medicine, za svoju kožu u predelu očiju treba da se pobrineš već onda kad napuniš 30. godina!

Nanosi kremu za oči svakodnevno i nipošto ne zaboravi da uvek i zaista uvek ukloniš šminku s lica. Ako na osetljivoj koži u predelu očiju zaostanu tragovi maskare ili tečnog  pudera, to je zaista ravno zločinu počinjenom prema tvojoj lepoti… a kosi se i sa zdravim razumom.

Stoga je mudra odluka započeti korišćenje kreme za kožu u predelu očiju čak i pre nego što se pojave prve bore. Upamti, bolje je sprečiti nego lečiti, zato nemoj čekati na prve znake starenja, već se unapred i efikasno bori protiv njihovog pojavljivanja!

 

A šta ako su se bore već pojavile?

Jasno je da nije kraj sveta, već to predstavlja podstrek da nešto i preduzmeš. U današnje vreme mogućnost delovanja je znatno jednostavnija i brža nego ranije, a blagodetni efekat se može uočiti već posle nekoliko sekundi! Nije reč ni o kakvom praznom obećanju niti o čaroliji: u pitanju je preparat Instant Eye Smoother iz linije ANEW Platinum.

Kako on funkcioniše? Naneseš ga na kožu, i tamni krugovi, podbulost i bore trenutno postaju manje uočljivi, a koža je čvršća. Za postizanje vrhunskih rezultata potrebno je svega 2 minuta, a oni ostaju vidljivi tokom celog dana!

Ovo je savršena opcija za značajan večernji izlazak, ljubavni sastanak, pa čak i za svakodnevno korišćenje. I time nismo završili s dobrim vestima! Jedna tuba je predviđena za 60 nanošenja, pa će i uživanje u tvom podmlađenem izgledu potrajati znatno duže!

U roku od 2 minuta uklanja tamne krugove oko očiju, smanjuje otečenost, ublažava bore i zateže kožu. Daje instant efekat liftinga koji traje i do 8 sati. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji, gel stvara tanak, nevidljivi film oko očiju koji momentalno uklanja znake umora.

Sastojci koji su korišćeni klasifikuju se kao glina. Poput keramičkih pločica, u proizvodu postoje mikroskopske pločice koje, kada nanasete na kožu, naležu jedna na drugu i formiraju mozaik.

Proizvod sadrži i vodu. Ona omogućava da se proizvod nanese na kožu. Kako voda nestaje, glina se suši i zateže pločice stvarajući efekat zatezanja.

Testiran je i prilagođen osetljivoj koži oko očiju, i pogodan je za masnu kožu.
Nakon nanošenja gela, ne preporučuje se korišćenje tečne šminke na bazi ulja.

Znači, nema razloga da ga ne isprobaš!

 

Preporučujemo!

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[56887].Name}}
{{::LoadedProducts[56887].Name}}
{{::LoadedProducts[56887].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[56887].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]