Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Da li konačno možemo da zaboravimo na korekciju šminke tokom dana?

Koliko si puta poželela da zaboraviš na ogledalo i korekciju šminke? Verujemo da si se mnogo puta zapitala da li postoji šminka otporna na sve, koja te neće izneveriti.

Konačno možeš da se opustiš jer Avon donosi laganu i pouzdanu True Power Stay kolekciju, kreiranu da pruži besprekoran izgled tokom celog dana – kao da si se upravo našminkala. Maštajući o proizvodima koji mogu omogućiti da dan provodimo bezbrižno, stvorili smo make-up kolekciju koja može izdržati sve dnevne aktivnosti. Razmišljanje o tome da li je šminka uredna oduzima dragoceno vreme koje može biti utrošeno na lepše trenutke. Zato je želja za kreiranjem idealnih saveznika koji će ti pomoći da nesmetano uživaš u svom danu, dovela do kreiranja dva dragocena make-up proizvoda – Power Stay tečnog pudera u 15 nijansi i Power Stay ruža za usne u 10 nijansi, koji omogućavaju da šminka ostane savršena od svitanja do sumraka.

Kakav je idealan puder i kako ga odabrati?

S obzirom na to da je puder jedan od najvažnijih make-up proizvoda i predstavlja osnovu za šminkanje, važno je odabrati onaj pravi koji će odgovarati nijansi kože i istrajati tokom celog dana. On treba da bude postojan, da ima odličnu pokrivnu moć i da ne izaziva začepljenje pora. Puderi koji nisu komedogeni su najčešće bazirani na prirodnim sastojcima i pogoduju osetljivoj koži jer ne stvaraju bubuljice. Nekomedogeni proizvodi su pogodni i za kožu koja je sklona nečistoćama, odnosno masnu ili kombinovanu kožu.

Savršeni puder je onaj koji je u skladu sa prirodnom nijansom tvog tena. Takođe, treba znati da koža ima tri podtona koji igraju ključnu ulogu kada je odabir šminke u pitanju – hladan, neutralan i topao. Da bi pronašla idealnu nijansu, na dnevnoj svetlosti nanesi malu količinu pudera na jedan deo lica i uporedi ga sa onim delom na kom ga nema. Ukoliko su nijanse slične i stapaju se jedna sa drugom, pronašla si svoj idealan puder.

Power Stay tečni puder sačinjen je od lagane, prozračne formule koja omogućava prijatan i prirodan osećaj, ne ostavljajući tragove na odeći. Njegova nemasna struktura bez ulja je dermatološki testirana i nekomedogena. Pružajući neprekidan mat izgled, Power Stay tečni puder ne zapušava pore, ne isušuje kožu i ostaje svež čak i tokom kontinuiranih aktivnosti, visokih letnjih temperatura i vlažnosti vazduha. I što je važno, izbor od 15 različitih nijansi pruža mogućnost da pronađeš baš onu koja tebi odgovara.

Da li postoji karmin otporan na sve?

Od jutarnjih časova, prolaziš kroz razne aktivnosti i zato ti je potreban saveznik koji će tvoje usne činiti neodoljivim i neće te izneveriti? Znajući da je to neophodno, stvorili smo ruž za usne koji je postojan tokom čitavog dana. Bilo da ideš na posao, trening ili na večeru sa prijateljima, Power Stay ruž za usne traje čak do 16 sati uz intenzivnu mat boju koja neprestano izgleda kao da si je upravo nanela. Pritom, možeš ga pronaći u čak 10 nijansi – od nežnih nude tonova do raskošnih crvenih i ljubičastih boja.

Njegova nežna tekstura je vodootporna, pruža lagan osećaj na usnama i ostaje postojana tokom jela, pića i dugih razgovora. Dizajniran tako da ne ostavlja tragove na odeći, otporan je na toplotu, i izdržaće čak i stotine najsočnijih poljubaca!

Već danas testiraj proizvode uz koje ćeš konačno moći da slobodno koračaš kroz dan. Start bold, stay bold!

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[76485].Name}}
{{::LoadedProducts[76485].Name}}
{{::LoadedProducts[76485].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[76485].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[76455].Name}}
{{::LoadedProducts[76455].Name}}
{{::LoadedProducts[76455].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[76455].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]