Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Da li ste vi savršen par? Otkrivamo 10 karakteristika uspešnih veza!

Oboje imate dobre i loše strane, sjajne i ne baš sjajne dane, ali ljubav i podrška koju delite čini vašu vezu snažnom i stabilnom. Ideja o snažnim parovima inspirisala je novu Avon Alpha mirisnu liniju za Nju i Njega.

Oboje imate dobre i loše strane, sjajne i ne baš sjajne dane, ali ljubav i podrška koju delite čini vašu vezu snažnom i stabilnom. Ideja o snažnim parovima inspirisala je novu Avon Alpha mirisnu liniju za Nju i Njega. Ova dva parfema se međusobno dopunjuju, baš kao i vi! Sofisticirani muški parfem naglašava njegovu snažnu ličnosti i ambiciju, dok ženska mirisna nota odgovara njenoj gracioznosti i unutrašnjoj snazi – kombinacija kao stvorena za idealan par.

Da li ste vas dvoje idealan par? Otkrij karakteristike uspešnih veza:

1. Uživate u zajedničkom društvu

Vaš zajednički život vas ne umara. I dalje pronalazite inspiraciju u svojoj vezi, iako ona traje više godina. Delite mnogo zajedničkih tema, a ponekad vam prija i tišina. Bilo da spremate stan, kuvate, šetate gradom ili posećujete prijatelje, jasno je da volite da provodite vreme zajedno.

2. Pružate jedno drugom podršku

Svesni ste svojih snova, i pomažete jedno drugom na putu do njihovih ostvarenja. Podržavate svog partnera u razvoju karijere, a isto dobijate zauzvrat. Osećate se sigurno u svojoj vezi jer je ona zasnovana na istinskom poverenju.

3. Delite tajne

Američki psiholog, Robert Sternberg naglašava da je bliskost jedna od tri fundamentalne karakteristike ljubavi. Prvo što ljudima pada na pamet jeste seksualna bliskosta, međutim, priča o bliskosti je mnogo dublja. Nju čine i tajne, odluke, rituali i zajedno pregrmljene situacije. Ona je osnov  sigurnosti i poverenja!

4. Znate da rešite konflikt

Ponekad sitne rasprave mogu da prerastu u velike svađe. Uprkos povređenim osećanjima, uspevate da razgovarate o onome što vas tišti. Umesto napada i kritikovanja, uspevate da kroz razgovor izrazite svoja mišljenja i osećanja i uvek radite na pomirenju.

5. Radite na sebi

Kroz veze, čovek uči. Biti svestan svojih očekivanja, navika i ponašanja znači biti konstantno spreman na promenu. Ovo zahteva mnogo iskrenosti, truda i ponekad nije lako. Ali, kada učite jedno o drugom, gradite otvoren odnos koji je uspešan na duge staze.

6. Delite strasti

Delite interesovanja, rituale, prijatelje – osim ličnih interesovanja, imate i neka koja su zajednička. Ovo vam daje šansu da izgradite kvalitetnu vezu jer zajedničke fascinacije povezuju ljude na pravi način. Bilo da su u pitanju egzotična putovanja, ekstremni sportovi ili isti muzički ukus, važno je da uživate u sličnim stvarima!

7. Pružate jedno drugom prostor

Čak i najboljim parovima ponekada prija odmor od zajedničkog života. Piće sa drugaricama ili utakmica sa drugovima može da bude savršena prilika da izmenite okruženje. Važno je samo da date dovoljno prostora svom partneru i da to činite uz puno poverenje. Nakon razdvajanja, prvi sledeći susret dolazi kao udar pozitivne energije!

8. Lojalni ste

Vernost je jedna od osnova poverenje. Mnogi je poistovećuju sa uzdržavanjem od prevare, ali vernost je mnogo više od toga! Biti veran znači biti nekome oslonac, podrška. Verna osoba je osoba koja radi za dobro drugog i za dobro zajedničke veze, osoba na koju možeš da računaš bez obzira na sve.

9. Inspirišete jedno drugo

Snažni parovi su uvek okruženi ljudima zato što takva ljubav i energija privlače ceo svet. Ukoliko vaša porodica, prijatelji i poznanici žele da provode vreme sa vama, shvatite to kao kompliment. Ukoliko je vaš dom uvek ispunjen ljudima, treba da budete ponosni!

10. Činite jedno drugo srećnim

Ljubav, radost, stabilnost i zahvalnost za zajedno provedeno vreme – ukoliko su ovo vaša osećanja kada dođete kući, znajte da imate savršenu vezu. Čak iako je poekad teško, vi dobro znate da ste pronašli svoju savršenu polovinu.

Otkrij savršen miris za tebe i njega...

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[28799].Name}}
{{::LoadedProducts[28799].Name}}
{{::LoadedProducts[28799].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[28799].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[28802].Name}}
{{::LoadedProducts[28802].Name}}
{{::LoadedProducts[28802].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[28802].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[28803].Name}}
{{::LoadedProducts[28803].Name}}
{{::LoadedProducts[28803].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[28803].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[28800].Name}}
{{::LoadedProducts[28800].Name}}
{{::LoadedProducts[28800].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[28800].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[28801].Name}}
{{::LoadedProducts[28801].Name}}
{{::LoadedProducts[28801].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[28801].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[28804].Name}}
{{::LoadedProducts[28804].Name}}
{{::LoadedProducts[28804].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[28804].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]