Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Donacija Društvu za borbu protiv raka Sombor

U Centru „Zdravka“ u Somboru kompanija Avon, uručila je robnu donaciju u vrednosti od 300.000 dinara Društvu za borbu protiv raka Sombor, a zauzvrat primila priznanje za dugogodišnju saradnju i posvećenost borbi protiv raka dojke, najčešćeg malignog oboljenja kod žena.

 

Društvo će donirane Avon proizvode pokloniti učesnicima prvog kampa za lečene od raka, pacijentkinjama, kao i polaznicama svojih radionica.

Pravo društveno-odgovorno ponašanje prema potrebama žena videli smo kroz projekte koje smo sproveli sa kompanijom Avon, zajedno radeći na prevenciji raka dojke i bojeći svaki oktobar u roze. Akciju Zdravka, posvećenu primarnoj prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke kroz samopregled, osmislili smo 2002. godine i kontinuirano je sprovodimo u Zapadnobačkom okrugu, sa učešćem oko 2000 žena godišnje. Od 2011. godine ovu akciju je podržala kompanija Avon i od tada su uspesi još veći jer se kontinuirano sprovodi u gradovima širom Srbije. Nezaboravan je poklon kompanije Avon našem Društvu povodom obeležavanja pedeset godina rada, zatim podrška Letnjem kampu za lečene od raka i akciji Dame trče, čiji je vrhunac bio besplatan koncert Sergeja Ćetkovića u septembru ove godine.“ – poručila je prim dr Đerđi Šarić, predsednica Društva za borbu protiv raka Sombor.

U okviru događaja bio je organizovan i Kozmetički kutak, gde su zvanice, pored druženja i ulepšavanja, bile u prilici da nešto više nauče o nezi osetljive kože nakon hemioterapije.

 

 

Sa željom da edukuje i osnaži žene, Avon je pokrenuo Akciju za borbu protiv raka dojke 2004. godine i od tada je kompanija prikupila i donirala više od pola miliona dolara da obezbedi najsavremeniju opremu za ranu dijagnostiku, kao i da podrži programe koji podižu svest i pružaju neophodnu obuku ženama u borbi protiv ove bolesti.

 

Priključite se i vi Avon akciji za borbu protiv raka dojke u Srbiji kupovinom specijalnih proizvoda sa ružičastom vrpcom, čiji je celokupan bruto profit namenjen programima u okviru Akcije.

 

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]