Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Donacija kompanije Avon za preko 30.000 domaćinstava u regionu

150.000 proizvoda saradnicima kompanije iz najosetljivije starosne grupe stanovništva U želji da u ovim danima pomogne najbližim saradnicima koji pripadaju najugroženijoj starosnoj grupi stanovništva, kompanija Avon doniraće pakete svojih proizvoda za 30.000 domaćinstava. Svim saradnicima u regionu, koji su stariji od 60 godina, biće isporučeno preko 150.000 proizvoda, od kojih više od 27.000 u Srbiji.

U želji da u ovim danima pomogne najbližim saradnicima koji pripadaju najugroženijoj starosnoj grupi stanovništva, kompanija Avon doniraće pakete svojih proizvoda za 30.000 domaćinstava.Svim saradnicima u regionu, koji su stariji od 60 godina, biće isporučeno preko 150.000 proizvoda, od kojih više od 27.000 u Srbiji.

U narednih nekoliko dana i nedelja, na njihovu kućnu adresu stići će paket sa proizvodima za ličnu negu kako ne bi morali da napuštaju svoj dom da bi sebi obezbedili osnovne kozmetičke proizvode.

„Čvrsto verujući da je Avon mnogo više od kompanije za lepotu, smatramo da smo izgradili jednu snažnu zajednicu i važno nam je da brinemo o svim njenim članovima. Naša najvažnija misija, a i naša draga dužnost, je da podržimo i zahvalimo se za sve ono što naši saradnici rade, iz dana u dan. Za njih smo tu i u ovim najtežim trenucima, što smo ovim gestom želeli i da im poručimo.” – istakao je Zoltan Radecki, direktor kompanije Avon za Panonija region.

Već 130 godina, Avon je posvećen osnaživanju svojih saradnica, kao i šire zajednice, sa vizijom da bude kompanija koja na najbolji način razume i ispunjava potrebe žena širom sveta, svojim proizvodima, uslugom i načinom poslovanja.

 

#avontim

#čuvamojednidruge

#ostanikodkuće

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]