Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Horoskop mirisa za muškarce: proveri šta mu najbolje pristaje!

Astrološki znaci govore mnogo toga o našim osobinama, navikama i ličnim sklonostima. Iako će se neki tome nasmejati, astrologija ne samo da sasvim precizno predviđa način ponašanja i sklonosti onih koje volimo, već nam istovremeno pomaže da izaberemo mirise koji će ih iskreno zadiviti. Šta kupiti gospodinu Lavu, a šta se nipošto neće dopasti gospodinu Škorpionu? Sve smo to istražili i proverili!

Gospodin u znaku Ovna

Ovaj dasa je „živa vatra“! Muškarci u znaku Ovna prava su ljudska bića od krvi i mesa, a baš takve su i njihove emocije. Uživaju da se dobro zabave, da na druge ostave utisak i načelno su proaktivni u životu. Skloni su impulsivnom ponašanju, ponekad čak i nasilnom, međutim, plahoviti Ovnovi mogu da se pretvore u pravu jagnjad ako znaš kako da im pristupiš.

Kad za gospodina u znaku Ovna kupuješ parfem nipošto ne biraj miris koji je previše suptilan i nije dovoljno spektakularan, ali se, svejedno, kloni i onih parfema koji su preterano intenzivni: potrebne su mere dovoljnog opreza da se ne prenadraži priroda koja je, sama po sebi, već dovoljno živahna. Predlažemo For Victory ili Destination.

Gospodin u znaku Bika

Ovaj dasa prilično je uzavreo baš kao što je i sama borba bikova! I ne samo to, istinski je zaljubljenik u sve ono što je lepo, elegantno i… skupoceno, čemu se bezrezervno i odaje.  Gospodin u znaku Bika neće se zadovoljiti tek običnim poklonom, pa će ono što je u samom poklonu, baš kao i njegov spoljni izgled ubrzati rad njegovog srca.

Koji će mu to mirisi biti po volji? Najverovatnije će uživati u ograničenoj seriji parfema LUCK, u mirisima Avon Attraction ili Black Suede Intense. Dobar izbor su parfemi koji sadrže mirisne note pačulija, đumbira, sandalovine i ćilibara!

Gospodin u znaku Blizanaca

Ovaj istinski slatkorečivac vrlo je komunikativan i krajnje otvoren prema drugima, pa opet, ne može se reći da je u ljubavi dvoličan: ako ga neko zaista upozna, uočiće svu njegovu toplinu i odanost. Iako deluje rasejano, ponekad lakomisleno, svejedno, zna i voli da vodi računa o sebi.

Gospodinu u znaku Blizanaca dopašće se perfemi koji odgovaraju njegovom karakteru, kao što su Individual Blue, Quantium ili izdašni Simple Because.

Gospodin u znaku Raka

Evo muškog partnera iz tvojih snova: osećajan, fin, brižan, srdačan. Ponekad postane opsednut svojom mračnom stranom, pa ume da bude zatvoren i preosetljiv i naprosto se sakrije u svoju ljušturu.

Pripadnik ovog znaka ne voli da bude upadljiv ili da ostavlja snažan utisak na svoju okolinu, pa bi parfemi odabrani za njega trebalo da budu prozračni i sasvim prirodni. Avon Pure, Perceive for Men ili Just Play podjednako su dobri mirisi koji gospodinu u znaku Raka donose samouverenost.

Gospodin u znaku Lava

Njega je baš teško ne primetiti, čak i ako na sebi nema pravu pravcatu lavlju grivu. Lavovi se najčešće odlikuju izrazitim karakterom; harizmatični su i imaju izražen smisao za humor. Ne moraju nužno da budu dominintni, već su najčešće dosledni i odlučni, iako su pojedini predstavnici ovog znaka zaista izraženog takmičarskog duha i naprosto ne dozvoljavaju da iko kroči na njihov teren.

Gospodin Lav voli da bude u centru pažnje. Stoga odaberi nešto snažno, ali ne i previše očigledno: Avon MUSK Marine, Elite Gentlemen ili Quake iz serije X.

Gospodin u znaku Device

Ova gospoda se odlikuju poštenjem i dobronamernošću: pouzdani su do te mere da mogu postati i naivni. Za njih su od prvorazrednog značaja vrednosti poput časti i pouzdanosti. Device su ponekad i previše kritične i sklone pedanteriji, što može izazvati prave nevolje u odnosima sa drugim ljudima.

Usled sopstvenog sitničarenja i načina na koji pristupaju životu, Device su počesto izložene prevelikom stresu. Stoga njihov miris treba da bude smirujući i opuštajući, i da bude usklađen sa besprekornim izgledom kojem i same teže. Predlažemo Avon Man, Avon Alpha ili srebrnu verziju parfema Avon LUCK.

Gospodin u znaku Vage

Ovaj momak je najčešće vrlo prefinjen, uglađen i obrazovan. Kao rođeni diplomata, izaziva divljenje i pravi je društveni leptir. Iz tog razloga Vage su ponekad sujetne, u stalnoj potrazi za komplimentima i gladni neprekidnog laskanja i, ako se ne dogodi da u potpunosti izgube kontakt sa stvarnošću, mogu da budu veoma šarmantni i vrlo ljubazni.

Gospodin u znaku Vage voli klasične, ali ne i previše skromne, mirise. Predlažemo Premiere Luxe, OUD, Aspire Man ili Black Suede Touch.

Gospodin u znaku Škorpije

Za gospodina rođenog u znaku Škorpije kruže razne priče. Navodno je zavodnik, tajanstven i… predstavlja izvor prave opasnosti. Međutim, to je samo delimično tačno, kao što je obično slučaj sa svim pričama koje naokolo kruže. Nesporna je činjenica da voli da bude dominantan, da je prodoran i sklon spletkarenju, te da poseduje neverovatnu intuiciju.

Šta će se dopasti gospodinu u znaku Škorpije? Neki parfem koji je daleko od bilo kakve osrednjosti, i posve upečatljiv. Predlažemo Black Suede Intense, TTA Today for Him, baš kao i Mesmerize Black za izuzetne prilike.

Gospodin u znaku Strelca

Uvek željan novih pustolovina, inteligentan i spreman za dobru zabavu, gospodin u znaku Strelca učiniće sve što je potrebno da osvoji tvoje srce istoga časa čim privučeš njegovu pažnju. Muškarac rođen u znaku Strelca lično smatra da ga u životu prati sreća, premda ga njegova nesmotrenost i lakomislena sklonost rizičnim poduhvatima mogu dovesti u prilično nezavidne situacije.

Šta odabrati za gospodina rođenog u znaku Strelca? Preporučujemo Black Suede Essential, Elite Gentleman Untailored ili Full Speed Nitro

Gospodin u znaku Jarca

Iako ima običaj da deluje kao neko ko je smiren, uzdržan i okrenut sâm sebi, na njega, svejedno, možeš da se osloniš: gospodin Jarac je pouzdan i praktičnog duha. Njegova smirenost gotovo da je poslovična što ga ponekad sprečava da slobodno iskaže sopstvena osećanja.

Koji će to parfemi zagrejati i razgaliti srce pomalo strogog gospodina Jarca? Savetujemo parfeme Black Suede ili Avon Attraction.

Gospodin u znaku Vodolije

Ova gospoda su puna stila, vrcaju od ideja i energije, ali se te njihove vrline vrlo lako mogu pretvoriti u prave mane. Gospodin rođen u znaku Vodolije može postati oholo i tvrdoglavo stvorenje, iako je u isto vreme vrlo dosledan, iskren, otvoren i neće odobriti nepravdu ni u jednom pojavnom obliku.

Ovaj vazdušni znak obožava blage mirisne note i ne može da podnese ni najmanji nagoveštaj bilo kakve sumornosti. Stoga su podjednako dobri izbori Blue, Dynamic Fresh i Perceive Man.

Gospodin u znaku Ribe

Ovi zanesenjaci s umetničkom dušom imaju široke poglede na svet, preterano su skloni sanjarenju i počesto im nedostaje potrebna čvrstina. Iako lako mogu da zaborave da plate neki sopstveni račun za struju, sasvim sigurno im neće promaći ako tebe nešto zaista tišti. 

Gospodin Riba, baš kao i onaj rođen u znaku Raka i Vodolije, uživa u poštenju i jednostavnosti, pa će suptilni parfemi Avon Pure, Avon Luck ili Elite Gentleman Weekend biti sasvim odličan izbor i za njega.

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[52829].Name}}
{{::LoadedProducts[52829].Name}}
{{::LoadedProducts[52829].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[52829].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[51375].Name}}
{{::LoadedProducts[51375].Name}}
{{::LoadedProducts[51375].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[51375].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[11627].Name}}
{{::LoadedProducts[11627].Name}}
{{::LoadedProducts[11627].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[11627].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[18558].Name}}
{{::LoadedProducts[18558].Name}}
{{::LoadedProducts[18558].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[18558].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[30849].Name}}
{{::LoadedProducts[30849].Name}}
{{::LoadedProducts[30849].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[30849].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[20770].Name}}
{{::LoadedProducts[20770].Name}}
{{::LoadedProducts[20770].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[20770].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[24988].Name}}
{{::LoadedProducts[24988].Name}}
{{::LoadedProducts[24988].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[24988].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[27653].Name}}
{{::LoadedProducts[27653].Name}}
{{::LoadedProducts[27653].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[27653].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[47857].Name}}
{{::LoadedProducts[47857].Name}}
{{::LoadedProducts[47857].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[47857].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[31601].Name}}
{{::LoadedProducts[31601].Name}}
{{::LoadedProducts[31601].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[31601].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[9216].Name}}
{{::LoadedProducts[9216].Name}}
{{::LoadedProducts[9216].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[9216].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[36199].Name}}
{{::LoadedProducts[36199].Name}}
{{::LoadedProducts[36199].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[36199].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]