Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Horoskop mirisa za žene – proveri šta ti najviše odgovara!

Astrološki znaci govore mnogo toga o našim osobinama, navikama i afinitetima. Osim toga, oni mogu da pruže i smernice u pogledu mirisa koji nam se dopadaju. Šta je to što će zadiviti ženu rođenu u znaku Bika, a koje parfeme treba izbegavati kada planiramo poklon ženi koja je rođena u znaku Škorpije? Sve smo to istražili i proverili!

Dama u znaku Ovna

Devojke rođene pod ovim zodijačkim sazvežđem život grabe oberučke! U njima nema ničeg svojstvenog eteričnim suptilnim nimfama, već su zapravo prave žene sazdane od krvi i mesa! Samouverene su i spontane, direktne i prepune inicijative. Otvorene su za sve što je novo, stoga nema bojazni da će ih neki novi miris zastrašiti.

Kad su u pitanju žene Ovnovi najbolje je kloniti se nežnih, osetljivih mirisnih nota, budući da se one ne podudaraju najbolje sa njihovim karakterom. Radije se treba odlučiti za nešto intenzivno i puno energetskog naboja, kao što je Little Black Dress u verziji Party ili Avon Attraction.

Dama u znaku Bika

Ognjena dama! U životu, baš kao i u ljubavi, ona koristi sva raspoloživa sredstva! Kad voli, voli do bezumlja, a kad prezire – nema šanse da ti to promakne. Žene Bikovi su živahne i senzualne, ali i prilično prevrtljive. Jednog dana su ljupke poput bika u nekom crtanom filmu, a već drugom prilikom nalik pravom biku u areni!

Njihovoj senzualnoj prirodi najviše odgovaraju prirodni afrodizijaci, kao što su mošus ili sandalovina. Najbolji izbor biće Classical Little Black Dress, TTA Today ili dvostruki Eve Duet.

Dama u znaku Blizanaca

Žena Blizanac je čulna, prepuna šarma i obožava da flertuje. Ispunjena je energijom, graciozna i odlikuje je posve jednostavna ljudska ljubaznost. Na svoju nevolju, ima običaj da prepuni svoj tanjir: kao tipičan Blizanac, ona bi najviše volela da se raspoluti na dva dela i bude prisutna na najmanje dva mesta istovremeno.

Sklona je tome da često menja svoj ukus, pa će sasvim sigurno voleti i nove mirise. U najgorem slučaju, oni će joj dosaditi znatno brže nego ostalim ljudima. Vredi pokušati sa parfemima Oasis i Parisian Chic.

Dama u znaku Raka

Ona je najčešće smirena, tiha i veoma strpljiva. Za svojim kleštima poseže kao za poslednjom odstupnicom odbrane, ali to najčešće čini prekasno, kad već bude povređena. Osetljiva i stidljiva, ona ne voli da bude u centru pažnje. Dobro se oseća u ženstvenim odevnim predmetima, ali u onima svedenijih tonova – kako u životu, tako i kad je reč o modi, ne voli da bude previše upadljiva.

Dopašće joj se mirisi kao što je Rare Pearls sa prefinjenom notom magnolije, međutim, i novi EVE Confidence mogao bi da bude podjednako dobro rešenje. Dami u znaku Raka često nedostaje samopouzdanje, a ovaj parfem će doprineti da se oseća znatno više samouvereno.

Dama u znaku Lava

Kao istinski vođa, Lavica ne voli da je iko naljuti. Ove dame su odlučne, tvrdoglave, snažne i vole da dobiju ono na šta su se ustremile. S njima nema svrhe voditi bilo kakve rasprave, budući da retko kad promene svoje mišljenje i ne vole da priznaju sopstvene greške.

Dami u znaku Lava dopašće se jak, ali ne previše opor miris. Ona nema potrebu da bilo kome dokazuje stvari koje su sasvim očigledne; stoga je dovoljno naglasiti ono što se može videti i golim okom. Savetujemo Premiere Luxe, Avon Alpha ili Avon Luck.

Dama u znaku Device

Device su trezvene, smirene i retko kad dozvole sebi da ih ponesu emocije. Čak i kao sasvim mlade osobe, ne gube razum niti ih je moguće izvesti iz takta. Iako poznate po tome da su pedantne i da drže do urednosti, sklone su da budu pomalo stidljive i izbegavaju bilo kakve eksperimente. Nemaju želju da budu zvezde večeri, već se radije drže u prikrajku.

Parfem za ženu Devicu treba da bude blag i dobro uravnotežen. Dobar izbor su Pur Blanca, Avon Femme ili Perceive Dew.

Dama u znaku Vage

Ravnoteža za nju ne označava samo običnu reč. Ova dama ceni pribranost i disciplinu; vrednost pridaje dogovorima i izbegava sukobe. Bez obzira na svoju profesiju, žene rođene u ovom zodijačkom znaku pravi su majstori za diplomatiju i za obavljanje stvari sa stilom. 

Dama u znaku Vage voli luksuz koji se ne odlikuje razmetljivošću, kao i sve stvari dobrog kvaliteta. Sklona je da uživa u parfemima koji nisu previše odvažni, kao što su Little Black Dress Weekend, Avon Life koji potpisuje Kenzo, a u izuzetnim prilikama – Eve Elegance.

Dama u znaku Škorpije

One su zavodljive, tajanstvene i senzualne. Damu u znaku Škorpije bije loš glas, propraćen zapažanjima da ima prirodu bogomoljke, ali je prava istina da ona svoj otrov koristi samo onda kad se oseća ugroženo. Zapravo je veoma osećajna i nežna, iako njen izgled može navesti na sasvim suprotan zaključak.

Dama u Škorpiji ne može da podnese cvetne i sladunjave mirise, ali mimo toga nije naročito prohtevna. Svakako će joj se dopasti serija IMARI, Mesmerize Black ili Eve Alluring – doduše pomalo sladunjav, ali ipak prilično oštar.

Dama u znaku Strelca

Pripadnica ovog znaka voli slobodu i lakoću svake vrste, ne podnoseći pritom nikakvu kolotečinu. I kada nešto želi da postigne, budite uvereni da će to i učiniti!  Ove žene su obično sportski tipovi, zaštitnice životne sredine, retko nose visoke potpetice ili male crne haljine, svejedno, odlikuju se izrazitim šarmom i gracioznošću.

Dopašće im se sveže mirisne note pune energetskog naboja: Avon Free ili Avon Pure. Za ljubavni sastanak radije će odabrati nešto romantičnije, kao što je, na primer, Viva la vita!

Dama u znaku Jarca

Ona ima običaj da bude smirena, pribrana i blaga. Nećete je videti da se najednom zakikoće ili tek tako rasplače, zbog čega je ponekad prati glas da je kruta i uštogljena, dok u stvarnosti zapravo poseduje veliko srce i veoma je osetljiva. Žene rođene pod ovim sazvežđem poseduju ogromne ambicije, i često ih i ostvaruju uz veliku strast i posvećenost.

Dami u znaku Jarca dopašće se Avon Attraction Rush, Pur Blanca Elegance ili Far Away Infinity. Nije ljubitelj čestih promena, pa ju je ponekad teško privoleti da isproba neki novi miris. Međutim, povremeno bi trebalo da se upusti i u takav rizik, jer će to dodatno obogatiti njenu neposlušnu prirodu!

Dama u znaku Vodolije

Šarmantna je, a opet prevrtljiv romantičar.  Ima običaj da bude jogunasta, genijalna, kreativna, a često poseduje i umetničku crtu. Damu u ovom znaku teško je svrstati u bilo kakvu ukalupljenu kategoriju, budući da njene karakteristike mogu varirati. Neuobičajene zamisli ovih dama često iznenade svet.

Dama u znaku Vodolije voli zavodljive mirise, nežne, ali opet ne i sasvim uobičajene. Dopašće joj se Celebre i Secret Fantasy.

Dama u znaku Ribe

Ona je privržena i puna ljubavi, a ima običaj da se krije u pozadini prikrivajući svoju stvarnu prirodu. Budući da je u stanju da se u toj meri žrtvuje za svog supruga i decu, često ume da zaboravi na sebe. Ova nežna duša neretko pronalazi zadovoljstvo u tome da brine o drugima. Dopašće joj se svaki poklon i sasvim sigurno će umeti da iskaže svoju zahvalnost.

Dame u znaku Ribe osećaće se dobro uz nežne mirise, svakako ništa nalik mošusu ili sivom ćilibaru. Za nju nije loše odabrati nešto osnažujuće, jer joj često ponestaje energije. Predlažemo Incandessence, Avon Dreams i Cherish.

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50411].Name}}
{{::LoadedProducts[50411].Name}}
{{::LoadedProducts[50411].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50411].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[20769].Name}}
{{::LoadedProducts[20769].Name}}
{{::LoadedProducts[20769].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[20769].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50410].Name}}
{{::LoadedProducts[50410].Name}}
{{::LoadedProducts[50410].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50410].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[24375].Name}}
{{::LoadedProducts[24375].Name}}
{{::LoadedProducts[24375].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[24375].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[18545].Name}}
{{::LoadedProducts[18545].Name}}
{{::LoadedProducts[18545].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[18545].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[12574].Name}}
{{::LoadedProducts[12574].Name}}
{{::LoadedProducts[12574].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[12574].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[20170].Name}}
{{::LoadedProducts[20170].Name}}
{{::LoadedProducts[20170].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[20170].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[49646].Name}}
{{::LoadedProducts[49646].Name}}
{{::LoadedProducts[49646].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[49646].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[2611].Name}}
{{::LoadedProducts[2611].Name}}
{{::LoadedProducts[2611].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[2611].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[28799].Name}}
{{::LoadedProducts[28799].Name}}
{{::LoadedProducts[28799].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[28799].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[11606].Name}}
{{::LoadedProducts[11606].Name}}
{{::LoadedProducts[11606].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[11606].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[36180].Name}}
{{::LoadedProducts[36180].Name}}
{{::LoadedProducts[36180].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[36180].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[6900].Name}}
{{::LoadedProducts[6900].Name}}
{{::LoadedProducts[6900].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[6900].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[18548].Name}}
{{::LoadedProducts[18548].Name}}
{{::LoadedProducts[18548].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[18548].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[50412].Name}}
{{::LoadedProducts[50412].Name}}
{{::LoadedProducts[50412].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[50412].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[30341].Name}}
{{::LoadedProducts[30341].Name}}
{{::LoadedProducts[30341].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[30341].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[49645].Name}}
{{::LoadedProducts[49645].Name}}
{{::LoadedProducts[49645].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[49645].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[42304].Name}}
{{::LoadedProducts[42304].Name}}
{{::LoadedProducts[42304].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[42304].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[34553].Name}}
{{::LoadedProducts[34553].Name}}
{{::LoadedProducts[34553].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[34553].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[35734].Name}}
{{::LoadedProducts[35734].Name}}
{{::LoadedProducts[35734].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[35734].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[39220].Name}}
{{::LoadedProducts[39220].Name}}
{{::LoadedProducts[39220].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[39220].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[25282].Name}}
{{::LoadedProducts[25282].Name}}
{{::LoadedProducts[25282].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[25282].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[1139].Name}}
{{::LoadedProducts[1139].Name}}
{{::LoadedProducts[1139].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[1139].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[7270].Name}}
{{::LoadedProducts[7270].Name}}
{{::LoadedProducts[7270].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[7270].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[24369].Name}}
{{::LoadedProducts[24369].Name}}
{{::LoadedProducts[24369].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[24369].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]