Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kako da negujete svoju kožu: pribor za specijalne zadatke

Kad je reč o nezi kože, jedna činjenica je svima dobro poznata – sama kozmetika nije dovoljna. Način života, ishrana, konkretan metod nege, sve su to činioci od presudnog značaja. Važan je čak i način na koji primenjujemo neki proizvod, ali i sve što radimo pre tretmana nege. Postoje neki delovi pribora za negu kože za koje se zna već vekovima; sada smo razvili njihove moderne verzije koje su još više vredne naše pažnje!

Postupak nege koji obuhvata masažu, tapkanje i umotavanje lica u nežnu tkaninu ili zagrejani peškir nije nastao u prošlom veku, već se za njega zna mnogo duže. Žene iz Koreje i Japana, poznate po svom tenu boje alabastera i večnoj mladosti, posvećuju mnogo vremena takvim ritualima, i smatra se da su oni presudni za delotvornost kozmetičkih proizvoda, a ne obrnuto.

Na šta bi trebalo da obratite pažnju?

 

Sunđeri i četkice za uklanjanje šminke  

Korejke i kozmetolozi se slažu: pravilno čišćenje kože je osnova svega. Bez toga je besmisleno i govoriti o pravilnoj nezi kože. Ritual uklanjanja nečistoće i ostataka šminke s kože je postupak koji bi trebalo obavljati temeljno, precizno i, pre svega, redovno.

Kako da taj postupak bude što delotvorniji? Koristite četkice za lice ili posebne sunđere napravljene od prirodnih materijala koji pomažu da se ponovno uspostavi prirodni balans kože.

>Naš savet: Ako imate masnu ili mešovitu kožu, isprobajte sunđer od konžaka s aktivnim ugljem. Pravi se od višegodišnje azijske biljke koja sadrži veliki broj hranljivih sastojaka, vitamina i mikroelemenata. Delotvorno čisti kožu tako što uklanja izumrle slojeve ćelija bez izazivanja iritacije. Sunđer od konžaka nežno masira kožu i poboljšava njenu mikrocirkulaciju. Ovaj proizvod je obogaćen aktivnim ugljem koji pomaže da se koža s viškom sjaja matira i vrši dodatni piling. Osim toga, predstavlja moćnog saveznika u borbi protiv bakterija i gljivica. Nema nikakve sumnje da ovaj sunđer pojačava delotvornost preparata za čišćenje kože koje inače koristite. 

 

Masažeri

Masažerima se postiže pravilna stimulacija kože, a u isto vreme i opuštanje koje nam je svima preko potrebno. Nemamo uvek vremena za redovan tretman kod kozmetičara, a ima i onih kojima ne prija masaža lica vrhovima prstiju.

Masažeri, u zavisnosti od vrste, omogućavaju jači ili slabiji pritisak, a njihovo korišćenje ne zahteva nikakve posebne veštine. 

Da li deluje?

Da! Istraživanja potvrđuju da masaža pojačava mikrocirkulaciju kože i pomaže joj da zadrži elastičnost. Koža koja se redovno neguje na takav način uzvratiće vam uslugu svojom lepotom i mladalačkim izgledom.

 

A zatim…

Posle pravilnog čišćenja i mikrostimulacije, koža je spremna za druge tretmane za negu lepote. Prethodna priprema osigurava bolje upijanje aktivnih sastojaka kozmetičkih preparata, što im omogućava prodiranje u dublje slojeve epidermisa i njihovu efikasnu regeneraciju.

Vredi zapamtiti da čak i najbolje kreme, najkvalitetniji serumi ili maske za dubinsku hidrataciju ne mogu da postignu maksimalno dejstvo ako se nanesu na kožu koja nije pravilno pripremljena ili očišćena, ili koja je jednostavno preopterećena.

Isplati se provesti nekoliko minuta dnevno u ritualima čišćenja i nežne masaže kože, jer će koža na to odgovoriti besprekornim izgledom.

Ulozi su visoki, a ovu igru vredi igrati!

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[38255].Name}}
{{::LoadedProducts[38255].Name}}
{{::LoadedProducts[38255].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[38255].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[48880].Name}}
{{::LoadedProducts[48880].Name}}
{{::LoadedProducts[48880].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[48880].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]