Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kako da odabereš najbolju moguću maskaru? Izaberi onu koja ti savršeno odgovara!

Upitate li žene koji bi kozmetički preparat ponele na pusto ostrvo, većina njih, bez imalo premišljanja, navodi da bi to bila maskara! Zapravo, činjenica je da se većina nas oseća sasvim ogoljeno ako ne dotera svoje trepavice. Kako da odabereš najbolju moguću maskaru i to upravo onu koja će ti savršeno odgovarati?

Vodootporna maskara, ona koja podebljava trepavice, ona koja ih izdužuje, ona koja naglašava volumen, maskara za izuzetne prilike, ležerna, sa efektom lažnih trepavica… i samo pominjanje svih tih vrsta maskara može da stvori pravu zbrku u glavi! Uz karmin, maskara predstavlja jedan od kozmetičkih preparata koji se najčešće koriste, pa otud i proces njenog biranja može biti prilično složen. Koja pravila treba da poštuješ kako bi kupljena maskara zaista i zadovoljila tvoje potrebe?

Razmotri svoje potrebe!

Koje su to prilike kad se najčešće šminkaš i kakav izgled želiš da postigneš? Koristiš li maskaru da bi svakodnevno istakla prirodni oblik svojih očiju ili više voliš onaj efekat koji druge ostavlja bez daha, ili pak, nezavisno od toga da li samo ideš u supermarket ili je posredi večernji izlazak, želiš da sve oko sebe pleniš svojim bujnim i pohotnim trepavicama? Sve su ovo vrlo važna pitanja, budući da je odgovor na njih od značaja za izbor preparata koji će zaista i zadovoljiti tvoje potrebe.

Bilo bi dobro da pažljivije sagledaš svoj životni stil. Ako si osoba koja teži vrhunskoj formi, tvoja će šminka morati da ide u korak i sa izrazito napornim životnim situacijama: neće se razmazati prilikom trčanja, neće se zgrudvati pri izlaganju suncu i neće za sobom ispod očiju ostavljati tamne krugove kadgod se oznojiš ili rukom protrljaš oko potrebna ti je posebna vrsta maskare, istinski postojana i po mogućstvu vodootporna. 

Proceni stanje svojih trepavica

Ako si od onih srećnica koje mogu da se pohvale trepavicama u XXL veličini i koje prelepo ističu tvoje oči, neće ti biti potreban preparat koji ih dodatno izdužuje, osim ukoliko za to nemaš baš neku naročitu priliku.

Međutim, ako su ti trepavice kratke i proređene, pa tvoje oči bez šminke deluju neprivlačno i tužno, odaberi onu maskaru koja će tvojim trepavicama podarati volumen i dužinu, istovremeno ih ishranjujući i jačajući. Ovakvim ulaganjem okrenutim prema budućnosti u značajnoj meri možeš da unaprediš stanje svojih trepavica.

Odaberi boju

Maskare ne moraju baš uvek da budu crne ili smeđe; postoji ogromna ponuda fenomenalnih nijansi među kojima možeš da načiniš i sopstveni izbor. Za svakodnevni ležeran izgled crna će nesumnjivo biti pravi pogodak, međutim, ukoliko su ti ten, kosa i konture očiju veoma svetli, možeš da se poigraš i sa nijansama bronze.

A ako na svoje trepavice poželiš da skreneš posebnu pažnju, isprobaj Najcrnju verziju crne.

Pri izboru maskare, proveri da li je ona prikladna za osobe koje nose sočiva i imaju osetljive oči. U našoj brošuri takvi proizvodi nose oznaku plavog oka.

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[51390].Name}}
{{::LoadedProducts[51390].Name}}
{{::LoadedProducts[51390].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[51390].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[51391].Name}}
{{::LoadedProducts[51391].Name}}
{{::LoadedProducts[51391].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[51391].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[51392].Name}}
{{::LoadedProducts[51392].Name}}
{{::LoadedProducts[51392].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[51392].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]