Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kako da se pripremiš za doček Nove godine? Uz ove aksesoare ZAISTA ćeš zablistati!

Novogodišnja noć je ono doba godine kad svu svoju skromnost i svedeni sjaj možemo da ostavimo po strani. Jer u ta dva dana tokom godine sve treba baš da zablista! A to se odnosi i na tebe!

Jer ako će tvoj predivan i zabavan izgled tokom novogodišnje noći označiti i prognozu za narednu godinu, cilj može biti samo jedan: moraćeš da se provedeš sjajno i da izgledaš kao premija. Međutim, suština nije da zbog toga ostaneš švorc i potrošiš baš čitavo bogatstvo.

Imamo za tebe nekoliko predloga osvedočenih u praksi kako da po krajnje pristupačnim cenama izgledaš posve neverovatno! Saveti slede!

       1.Mala crna haljina naprosto nije dovoljna!

Makar ne za ovu priliku! Za doček Nove godine predlažemo ti da sebi daš malo oduška.

Mala crna haljina sa šljokicama ostaje i dalje klasična, ali u nešto urnebesnijoj verziji. Zahvaljujući podsuknji i sistemu optičke varke ova haljina ti se pripija uz telo, optički uklanjajući sve njegove nesavršenosti. Posle svih tih prazničnih gozbi nama se čini baš kao savršeno rešenje!

 

       2.Nakit koji jednostavno očarava … i to ne samo tebe!

Došao je trenutak da odamo počast umerenosti! Nakit koji nosiš na dočeku Nove godine trebalo bi da se razlikuje od onog koji nosiš za Božić ili na poslovnoj večeri.

Ako ti se dopada srebro svedenog sjaja, na raspolaganju ti je ogroman izbor – napravi svoju sopstvenu kombinaciju narukvica, ručnih časovnika, ogrlica  i naušnica.

I u ponudi zlata postoji veliki izbor. Imaj na umu da iako sam nakit ne mora da bude skroman, i dalje stoji preporuka da sveukupni stil treba da bude dobro ukomponovan. Donekle je rizično kombinovati srebro sa zlatom ili sparivati različite nijanse nakita. Zato je važno da se odlučiš za primarni izbor i da celu svoju priču gradiš oko njega.

 

       3.I šminka kao završnica

Haljinu i aksesoare već imaš? Došao je trenutak da se usredsrediš na odgovarajuću šminku! Ne bi li sveukupni stil bio zaista privlačan i glamurozan, i sama šminka mora biti naglašena i elegantna, pri čemu nipošto ne sme da baci u senku ostatak tvog ličnog stila.

Stoga se usmeri na jedan uočljiv detalj: neka to budu tvoje oči ili usne – a sve ostalo neka čini predivnu pozadinu. Neka ti ova novogodišnja noć bude veličanstvena, a godina koja predstoji po svemu izuzetna!

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]