Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kako efektivno koristiti anti-aging kozmetiku?

Ako ste prešli magičnu granicu od 30 ili 40 godina, već vam je poznato da je anti-aging kozmetika neophodna za pravilnu negu kože. Da li znate kako da je koristite? Proverite ovde!

Koža stara 30-40 godina je zrela koža; ona zahteva pravilnu ishranu i hidrataciju. Postoji veliki broj proizvoda za negu takve kože, ali mi često donosimo odluke o kupovini nasumice. Lako je izgubiti se u obilju raspoloživih proizvoda! I kako da pojačamo njihovo blagotvorno dejstvo? Delotvornost kozmetike često zavisi od njene pravilne primene, kao i naše zadovoljstvo njenom upotrebom.

  1. Izaberite kremu na osnovu vaših potreba, a ne starosne granice

Biranje kozmetike samo na osnovu uzrasta koji je sugerisao proizvođač je jedna od čestih grešaka koje pravimo. Treba da uzmemo u obzir potrebe kože kao ključni faktor. Ako imate duboke bore i veoma suvu, neuhranjenu ili opuštenu kožu, nemojte da čekate na pravilnu negu samo zato što na etiketi piše“45+”, a vi imate tek 38 godina. Uzrast koji je naveden na kontejneru je samo sugestija proizvođača. Važniji su sastojci proizvoda koji mogu biti u velikoj meri od pomoći naročito za vas.

  1. Kladite se na tehnologiju!

Teško je ne složiti se da je borba za vašu kožu borba u kojoj se korisne inovacije neprekidno pojavljuju, kao i inovativne tehnologije i svi drugi novi saveznici. Vredi upoznati ih i iskoristiti ih! Kod anti-aging kozmetike možete da nađete hijaluronsku kiselinu, bioaktivno zlato, dragocena ulja, ali takođe i druga moderna jedinjenja koja su korisna za vašu kožu a koja su izrađena i ispitana u laboratorijama. U slučaju krema, napredne tehnologije koje omogućavaju ekstrakciju moći prirode su zaista ključne.

  1. Mešajte i kombinujte!

Da biste osigurali delotvornost anti-aging nege, koristite različite proizvode sveobuhvatno i mešajte ih! Na primer, ako imate problem sa pravilnom hidratacijom kože, redovno koristite mešavinu Anew Ultimate Gold emulzije i Anew Hydra Recovery. Stavite oba proizvoda pre odlaska u krevet. Mešavina hijaluronske kiseline i zlata omogućava da se postignu momentalni efekti duboke hidratacije i da se smanji vidljivost bora. Probudićete se sa kožom koja izgleda mladoliko i zdravo!

Savetuje se da se takav tretman koristi naročito u toku zime, kada se temperatura menja, vetar ili sneg opterećuju kožu, a efekti loše hidratacije postaju veoma vidljivi.

  1. Podrška!

Jednostavno utrljavanje kreme na kožu nije dovoljno. Morate da je koristite tačno, po mogućstvu masirajući lice, jer to pomaže sastojcima da prodru u duboke slojeve, što opušta kožu i održava njenu elastičnost. Da li znate da Japanke to rade redovno, još od puberteta?

Ne znate kako to da radite? jednostavno je! Stavite kremu ili Anew Ultimate Supreme eliksir na dlanove i nanesite ih na lice kružnim pokretima. Počnite sa donjim delom lica i zatim podižite ruke naviše prema čelu, kao da želite da se borite proti sile zemljine teže. Ne zaboravite obraze i čelo. Možete da završite nanošenje nežnim tapkanjem celog lica vrhovima prstiju, kako biste osigurali bolju apsorpciju proizvoda.

To traje samo jedan trenutak a u velikoj meri poboljšava cirkulaciju važe kože i apsorpciju proizvoda za negu kože. Zaista vredi!

Preporučujemo...

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[339].Name}}
{{::LoadedProducts[339].Name}}
{{::LoadedProducts[339].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[339].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[12545].Name}}
{{::LoadedProducts[12545].Name}}
{{::LoadedProducts[12545].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[12545].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[8065].Name}}
{{::LoadedProducts[8065].Name}}
{{::LoadedProducts[8065].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[8065].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]