Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kako odabrati savršenu maskaru?

Maskara je, pored ruža za usne, kozmetički proizvod koji se najviše koristi. Kako odabrati onu koja je savršena za nas? O čemu bi trebalo da vodimo računa da bismo postigli efekat besprekornih trepavica?

Savršena maskara naglašava lepotu oka, ne ostavlja lepljive grudvice, i ostavlja mogućnost za različite stilove šminkanja u zavisnosti od efekta koji želimo da postignemo. Šta je najvažnije?

Četkica za maskaru – to je to!

Četkica je ključna za pravilno nanošenje ovog proizvoda. Na šta bi trebalo da obratite pažnju? Pre svega, ono što ima najveći uticaj je veličina četkice.

  • Previše velika može biti nezgodna za korišćenje.
  • Previše mala može da nepotrebno produži postupak nanošenja maskare.
  • Za svakodevnu šminku, najbolje je da četkica bude srednje veličine, sa gustim vlaknima i uskim vrhom. Takve četkice odgovaraju svakom obliku oka i njima se postiže prirodan i elegantan izgled. Primer? Avon True Color sa formulom koja hrani i produžava trepavice.

Ako želite savršeno našminkane trepavice koje vizuelno povećavaju oči, odaberite maskaru čija četkica ima razdvojene, sintetičke dlačice koje omogućavaju precizno pokrivanje trepavica. Takav efekat možete postići uz pomoć Avon SUPERSHOCK Max. Oprez! Rezultati su impresivni!

Kako se nanosi maskara? Tehnika je najvažnija!

Nije sve u kvalitetu kozmetike i vrsti četkice: važna je i tehnika koju koristimo pri nanošenju maskare.

  • Ako želite da postignete prirodan izgled trepavica, nanesite maskaru na gornje trepavice cik-cak pokretom, od početka linije trepavica prema vrhovima.
  • Postavite ogledalo ispod nivoa oka kako biste izbegli da vam maskara isprska kožu, što se dešava svima nama – ne zaboravite da kozmetičkim štapićem pređete preko kože nakon što završite sa nanošenjem šminke.
  • Maskaru možete naneti više puta, ali pazite da ne dođe do stvaranja grudvica.
  • Ako se grudvice ipak pojave, može vam pomoći stara maskara! Iako je nećete koristiti za nanošenje maskare, uvek vredi očistiti i sačuvati dobru četkicu. Njome možete da raščešljate trepavice na koje ste već naneli maskaru i tako je ravnomernije rasporedite.

Rezultat? Razdvojene, produžene i ravnomerne obojene trepavice!

 

Maskare s posebnim učinkom  

Postoje trenuci kada obična maskara nije dovoljna. U takvim prilikama, možemo da eksperimentišemo s bojama, dodatnim slojevima ili maskarama s posebnim učinkom.

Ne treba zaboraviti neka osnovna pravila:

  • Maskare u boji imaju najbolji efekat u manje formalnim prilikama, kada vaša šminka može da bude izražajna i smela, a vaš stil razigran.
  • Klasična šminka najbolje deluje uz bezvremenu crnu boju, ili eventualno bronzanu, ako su vaše obrve i trepavice prirodno svetle.
  • Ako želite da postignete zaista impresivan obim i dužinu, probajte maskare koje mogu da se ravnopravno takmiče s veštačkim trepavicama: Avon True Super SHOCK (trepavice i do 12 puta gušće!), ili Mark Spectra Lash sa 3 nivoa gustine trepavica.

 

Vaše trepavice u ULTRA dimenziji  

Da li sanjate o trepavicama kao sa naslovnih strana modnih časopisa? Gustim, podignutim i izvijenim? Možda zvuči neverovatno, ali takav efekat možete postići vrlo lako! I to bez posete kozmetičkom salonu i bez skupih i agresivnih tretmana. Dovoljno je da na vaše trepavice nanesete multifunkcionalnu UltraVolume Lash Magnify maskaru, novitet iz brošure 4. Ona će u potpunosti i zauvek promeniti izgled vaših trepavica!  

Maskara zasnovana na SMARTFIBRE tehnologiji prekriva svaku pojedinačnu trepavicu i postiže efekat dodatne gustine i dužine. Popunjavanjem praznina između trepavica stvara se utisak da ih je više. Posebno dizajnirana četkica bademastog oblika podiže trepavice od korena naviše, dajući im veću gustinu. Ova maskara je vodootporna, ne razmazuje se i ne kruni, zbog čega se može koristiti u bilo koje doba godine ili dana. Savršena je kao svakodnevna šminka za posao ili za večernje zabave, ali i za aktivnosti kojima se bavite u slobodno vreme, kao što je odlazak u teretanu ili na bazen.  85% žena koje su prve isprobale našu novu maskaru potvrđuju da su njihove trepavice dobile spektakularan volumen. Isprobajte i vi i uverite se koliko spektakularne mogu biti vaše trepavice!

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[49611].Name}}
{{::LoadedProducts[49611].Name}}
{{::LoadedProducts[49611].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[49611].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[31622].Name}}
{{::LoadedProducts[31622].Name}}
{{::LoadedProducts[31622].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[31622].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[33397].Name}}
{{::LoadedProducts[33397].Name}}
{{::LoadedProducts[33397].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[33397].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[30885].Name}}
{{::LoadedProducts[30885].Name}}
{{::LoadedProducts[30885].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[30885].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]