Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kolažna predstava Ambasadorke humanosti zone 009 – Pridruži se borbi

Mesec borbe protiv raka dojke obeležen je i u Bačkoj Palanci, zahvaljujući Slađani Feher, Avon Ambasadorki humanosti Zone 009 i brojnim izvođačima i humanitarnim organizacijama koje su se odazvale Slađinom pozivu za gostovanje.

Veče je počelo obraćanjem dr Momira Antolovića, koji je govorio o značaju skrininga i samopregledu. Nakon edukativnog, usledio je zabavni program, a prvi su nastupili članovi Kulturnog kluba Zvono sa horom.

Folklorni ansambl Koreni je razgalio publiku, dok su nas pesnici Književnog kluba DIS raznežili divnim stihovima. Program je nastavljen nastupom Kluba akustične gitare Akord i monologom mladog glumca Nikole Milakovića.

   

 

Vojvođanski narodni orkestar Gajde nas je raspevao i razveselio, a kraj programa su obeležili topli i snažni stihovi napisani baš ovim povodom – u slavu žene i njenog zdravlja, snage i ljubavi kojom boji svet oko sebe.

    

Zajedno sa menadžerkom Zone 009, Emom Fejdi, Slađa je uručila zahvalnice svima koji su podržali ovaj događaj, a to su bila brojna udruženja – Kulturni centar Bačka Palanka, Udruženje građana Mikrostruktura, Udruženje građana Ruka ruci, MKUD Večera Šandor, Pekara Bucko, Foto atelje Petrović i Društvo za pomoć MNRO.

 

– Ovo veče je jedna mala podrška ženama koje se još uvek bore protiv raka, neke od njih su sa nama i ovde. – izjavila je Slađana i pozvala prisutne da poruče Avon proizvode sa ružičastom vrpcom, od kojih je celokupan bruto profit namenjen Avon Akciji za borbu protiv raka dojke.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]