Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Kragujevac obasjan roze svetlom: Pesmom Aleksandre Radović u borbi protiv raka dojke

Zona 018, sa centrom u Kragujevcu, ostvarila je najveći uspeh u Srbiji u prikupljanju sredstava namenjenih Avon akciji za borbu protiv raka dojke u 2018. godini! Zato smo njima, kao i svim njihovim sugrađanima i svim našim Avon Damama koje redovno poručuju proizvode sa ružičastom vrpcom, povodom obeležavanja Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, poklonili koncert Aleksandre Radović pod nazivom „Upali roze svetlo.“

Prisutnima se obratio menadžer Zone 018, Aleksandar Đorđević, istakavši liderku Veru Tošić i Ambasadorku humanosti Vericu Karić Tomasović zbog posebnih zasluga i posvećenosti Avon akciji za borbu protiv raka dojke. Aleksandar se zahvalio i svima koji podržavaju našu akciju i pomažu da edukujemo žene širom Srbije.

 

 ,,Hvala vam što prepoznajete značaj naših zalaganja, hvala vam što brinete o vama dragim ženama i hvala vam što svakim kupljenim proizvodom sa roze vrpcom činite da smo korak bliže novoj donaciji, korak bliže boljim uslovima za otkrivanje i lečenje ovog opakog oboljenja. Mi i dalje nastavljamo da širimo našu poruku i palimo samo roze svetla u životu žena. Udruženo sa svima vama!'', Aleksandar Đorđević, Menadžer Zone 018

Zajedno sa brojnom publikom koja se okupila na Platou kod krsta u Kragujevcu, poznata pop pevačica, Aleksandra Radović, poslala je poruku podrške ženama i njihovim porodicama koje se bore sa najčešćim malignim tumorom kod žena u Srbiji. 

 „Moje je veliko zadovoljstvo što sam danas u Kragujevcu, koji jako volim iz nekih ličnih razloga. Drago mi je što postoji kompanija kao što je Avon koja je već godinama posvećena borbi protiv raka dojke. Avon nas podseća da ne zanemarujemo značaj redovnih pregleda, i to ne samo tokom oktobra meseca. Rak je izlečiv ako se otkrije na vreme i zato mi je čast da učestvujem u podizanju svesti i da zajedno sa Kragujevčanima pevam za zdravlje svih žena Srbije. Veoma mi je drago što su građani Kragujevca došli da sa nama pruže podršku ženama koje se suočavaju sa ovom bolešću, ali i podsete sebe i svoje bližnje da se brinu o svom zdravlju. Zajedno smo obasjali Kragujevac ružičastim svetlom i pozitivnom energijom.“ - izjavila je Aleksandra Radović posle koncerta.

 

Pored pružanja podrške obolelim, posetioci koncerta prisetili su se i žena koje su izgubile bitku sa ovom opakom bolešću puštanjem roze balona u njihovo ime.

Kompanija Avon ugostila je i predstavnice Ženskog centra Diva, udruženja koje pruža podršku ženama obolelim i lečenim od karcinoma, kao i predstavnice Savetovališta za žene obolele od raka dojke “Jefimija” kojima je namenjena sledeća donacija u okviru Akcije za borbu protiv raka dojke. Prikupljanju sredstava za realizaciju projekta „Tu smo za vas“, koji je Savetovalište za žene obolele od raka dojke pokrenulo sa ciljem da pruži podršku za bolji oporavak ženama obolelim od raka dojke, svako se može uključiti poručivanjem Avon proizvoda sa ružičastom vrpcom.

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]