Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Leto? Pravo vreme za promene!

Leto, letovanja i dugo iščekivani godišnji odmor – ovoga puta su savršena prilika da pomalo otkačiš! Jasno je da ne ohrabrujemo nikakve nesmotrenosti na odmoru, međutim, izvesne promene i sitne ludosti mogu samo da ti ulepšaju provod!

 

Leto? Pravo vreme za promene! Leto, letovanja i dugo iščekivani godišnji odmor – ovoga puta su savršena prilika da pomalo otkačiš! Jasno je da ne ohrabrujemo nikakve nesmotrenosti na odmoru, međutim, izvesne promene i sitne ludosti mogu samo da ti ulepšaju provod! Tokom godine svi smo pomalo napeti i počesto se čvrsto držimo svojih krutih navika. Istim putem odlazimo na posao, nanosimo istu nijansu karmina na usne i koristimo taj jedan već odabrani parfem. Leto je prava prilika da kažeš DOSTA JE BILO ovoj krutosti! Ko zna kakve će sve lepe stvari uslediti nakon ovakvih eksperimenata na godišnjem odmoru?

Otkači malo ovoga leta!

Zbog čega je to dobra ideja? Postojanost je sigurna, ali je isto tako iritirajuće dosadna i ona sputava naš razvoj. Ako tokom života uvek sledimo istu putanju, tada se baš i ne pomeramo iz mesta. Iz takve krutosti na kraju je sasvim teško i pomeriti se, a posebno ako na takav način živimo već mesecima ili godinama. Leto je savšena prilika za sitne ludosti! Ne moraš baš sve da ostaviš za sobom samo da bi otputovala na drugi kraj sveta. Te promene mogu biti sasvim male i tanane, ukoliko osećaš uzbuđenje i radost jer isprobavaš nešto sasvim novo! Ovaj proces je potpuno očaravajuć i nadahnjujuć – i ne samo to, ostaje uz nas i dugo nakon što vreme godišnjih odmora ostane za nama!

Zašto je korisno da eksperimentišeš sa mirisinim notama?

Znaš li da je tvoj nos izrazito osetljiv organ i da je sećanje zasnovano na mirisu jedna od najrazvijenih odlika ljudskih bića? Miris ima tu moć da može da nas prebaci u određena sećanja, da iznova proživimo neverovatne trenutke, da promenimo svoje raspoloženje, pa čak i sâm način na koji doživljavamo druge ljude ili situacije! Ako si od onih osoba koje obično koriste samo jedan omiljeni parfem, predlažemo ti da ga, kad pođeš na odmor, ostaviš kod kuće. Odmori se i od tog parfema. Isprobaj nešto sasvim novo birajući parfeme iz sasvim drugih grupa mirisnih nota. Od toga časa aroma tvog novog parfema postaje uspomena na to leto i ostaje takva i nakon što ten dobijen sunčanjem na letnjem odmoru sasvim izbledi.

Koji mirisi su u savršenom skladu sa letom?

Jasno je da na takvo pitanje ne postoji samo jedan univerzalni odgovor. Ako je tvoj omiljeni svakodnevni parfem pomalo teška kombinacija intenzivnih mirisnih nota, ovoga leta isprobaj nešto znatno ležernije – što ne mora nužno biti i monotono! Svoje zablude ostavi od kuće, pored svog starog parfema! I cvetni parfem može biti prilično odvažan, a intenzivne arome zaista imaju prefinjene i tanane mirisne note! Savršena letnja mešavina može se pronaći, na primer, u parfemu Luck, mešavini citrusa i drvenih mirisnih nota, ili u kombinaciji frezije sa jasminom i mošusom, koju možeš otkriti u parfemu Far Away.

Naš SAVET za izbor parfema: Parfeme je najbolje da isprobavaš ujutru i pre podneva, kad nam je čulo mirisa još uvek sveže i odmorno, a pritom se uvek osloni na svoju intuiciju. Ako te privuče određeni miris – odluči se za njega! Čak i ako ljubav između tebe i njega ne bude na duge staze, provešćete jedno predivno leto!

Eksperimenti? Ubedi i svog partnera da ti se pridruži!

Kad je u pitanju kozmetika, muškarci važe za vrlo konzervativne. Obično jedan isti parfem koriste godinama, a poneki čak i ceo svoj život! Ukoliko tvoj mučkarac miriše uvek potpuno isto, pokušaj da ga ubediš da malo promeni tu svoju naviku! Muškarac u trendu tokom leta može da miriše na bosiljak i crni ćilibar (Black Suede Night), drvo kleke, čempres i mošus (Full Speed) ili na nanu i šumsku mahovinu (MAN). Kako da ga ubediš da se odluči na aromatične eksperimente? Pomeni mu koliko promene mogu biti seksi, kako one podmlađuju i rasplamsavaju vatru u postojećim vezama! Spakuj novi parfem u njegov letnji kozmetički neseser ili mu pokloni nove parfeme u nekoj posebnoj letnjoj prilici. Ako se malo potrudiš, nema sumnje da ćeš ga ubediti!

Preporučujemo ovog leta...

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[31612].Name}}
{{::LoadedProducts[31612].Name}}
{{::LoadedProducts[31612].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[31612].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[37381].Name}}
{{::LoadedProducts[37381].Name}}
{{::LoadedProducts[37381].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[37381].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[36840].Name}}
{{::LoadedProducts[36840].Name}}
{{::LoadedProducts[36840].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[36840].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[20185].Name}}
{{::LoadedProducts[20185].Name}}
{{::LoadedProducts[20185].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[20185].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[34530].Name}}
{{::LoadedProducts[34530].Name}}
{{::LoadedProducts[34530].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[34530].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]