Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Luksuz koji ti je pristupačan! 3 stvari koje sebi treba da priuštiš bez obzira na svoje finansijske prilike!

Smatraš da jedino bogati ljudi sebi mogu da priušte luksuzne stvari, ali da to ne važi i za tebe? Dokazaćemo ti da grešiš time što ćemo pokazati da je nalet luksuza dostupan svima nama!

Luksuz ne sačinjavaju dijamanti i vikend-putovanja na Sejšelska ostrva. Luksuz je sve ono zbog čega se osećamo sasvim posebno i smatramo da polažemo pravo na najbolji tretman. I pri tom ne mora koštati čitavo bogatstvo! U nastavku navodimo tri stvari koje sebi možeš da priuštiš već danas, sutra ili narednog vikenda, a sve to bez obzira na svoje finansijske prilike.

      1.Vreme

Ono nema cenu i nije na prodaju, a opet predstavlja nešto što se može ponuditi. Svoje vreme često posvećujemo bezbrojnim problemima i obavezama. Skloni smo tome da sebe postavljamo na poslednje mesto, pružajući sebi sasvim retko onu vrstu provedenog vremena koje nazivamo kvalitetnim. A opet upravo smo mi ti koji smo sebi najvažniji u životu. Ako se ne pobrineš za sebe, nećeš biti u stanju da brineš ni o drugima, te ako smatraš da je čist luksuz ono vreme koje je izdvojeno samo za tebe, naprosto treba da ga pronađeš i iskoristiš na pravi način!

Kako da izdvojiš vreme za sebe onda kad nemaš dovoljno vremena na raspolaganju?

  • Postavi prave prioritete
  • Nauči kako da drugima kažeš ne
  • Razmišljaj o sebi kao o osobi o kojoj treba da brineš
  • Ako ne možeš više od toga, izdvoj za sebe makar petnaestak minuta dnevno

Upamti: stvari se kroz praksu dovode do savršenstva, pa ćeš nakon nekog vremena sasvim dobro znati kako se to najbolje radi!

      2.Spa-centar u kućnoj izvedbi

Ponovimo još jednom: nema potrebe da otputuješ na Sejšelska ostrva, kao ni da posećuješ ultraraskošne hotele, premda i ovakve mogućnosti mogu delovati privlačno. U sopstvenom kupatilu sebi možeš priuštiti raskošno veče, bilo da to činiš sa svojim partnerom ili sasvim sama. Spa-centar u kućnoj izvedbi sjajna je varijanta da veče provedeš sa drugaricama, i to bez nekog naročitog povoda!

Da li su ti potrebne neke ideje?

Sledi nekoliko naših predloga:

  • Kreni od kupke – aromatične soli obaviće svu potrebnu čaroliju ili isprobaj tečnu penušavu kupku: na kraju krajeva, nije li to san svake princeze?
  • U svom kupatilu upali nekoliko sveća. Ugasi glavno svetlo budući da ono može pokvariti ambijent, a znajući da je nežno treperenje sveća pre svega senzualno, a onda i – zaista opuštajuće
  • Peškire prethodno stavi na radijator: ima li ičeg prijatnijeg nego kad se nakon kupke obrišeš sasvim toplim peškirom
  • Unapred pripremi nekoliko tretmana za negu lepote i svaki svoj korak dobro isplaniraj kako bi izbegla nepotrebnu žurbu i gungulu
  • Veče provedeno u spa-centru u kućnoj varijanti treba da se sastoji od sasvim prijatnih aktivnosti: maske za lice, aromatičnog balzama i hranljive maske za kosu. Depilaciju dlačica i sređivanje noktiju ostavi za neku drugu priliku.

     3.Mirisi

Zaista je neizbežno pomenuti i parfeme. Mirisi poseduju zavodljive moći i u stanju su da suštinski izmene ne samo naš izgled, već i naše opšte raspoloženje. Sasvim blago špricanje parfema u predelu ručnog zgloba učiniće da se osećaš istinski raskošnom čak i onda kad baš i nemaš najmoderniju tašnu uz sebe, kao i onda kad tvoje večernje planove ne obeležava neka glamurozna premijera, već običan izlazak s drugaricom.

Koji to mirisi donose dašak luksuza? Stvar se svodi na lični izbor, a opet, luksuz najčešće dovodimo u vezu sa aromama Bliskog istoka, ružinim uljem, mošusom i pačulijem.

Želela bi da isprobaš nešto sasvim novo? Isprobaj Rare Flowers Night Orchid koji mami svojim aromama crne orhideje i zlatne gardenije, s nagoveštajem gorke narandže. Sastav ovog parfema je čulan, odiše toplinom, a ipak nije previše jak. Ponesi ga na sebi i vidi kuda će te on povesti!

Preporučujemo

{{LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].Name}}
{{::LoadedProducts[productId].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[productId].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[67906].Name}}
{{::LoadedProducts[67906].Name}}
{{::LoadedProducts[67906].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[67906].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

{{LoadedProducts[67907].Name}}
{{::LoadedProducts[67907].Name}}
{{::LoadedProducts[67907].MarketingLabel1}}
NEW

{{::(LoadedProducts[67907].SalePrice | currency)}}

No Longer Available

Available Soon

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]