Cookie: Avon sajt koristi "cookies". Pročitaj više u Uslovima Privatnosti Otkaži
Zatvori 
Promenili ste kampanju, ali se Vaša korpa nije izmenila.
Promenili ste kampanju, i Vaša korpa je izmenjena u skladu sa promenom kampanje.

Maja Nikolić premijerno u Avon brošuri

Kao neko ko iza sebe ima preko 20 godina iskustva na malim ekranima i veoma ispunjen porodični život, a istovremeno važi za jednu od najlepših i najprirodnijih žena na javnoj sceni, Maja Nikolić neguje iste vrednosti kao Avon.

 

Njena vera u osnaživanje žena i unutrašnju lepotu, ali i kvalitetne kozmetičke preparate koji joj pomažu da izbije na površinu, učinila ju je idealnim izborom za zaštitno lice Anew linije.

Nakon niza zajedničkih aktivnosti, ova saradnja je krunisana premijernim pojavljivanjem Maje Nikolić u brošuri za kampanju 11, koja važi od 28. jula do 17. avgusta.

Kakvi su Vaši utisci o dosadašnjoj saradnji sa Avonom?

Moram da kažem da smo se zaista „našli“, saradnja je tekla prirodno i od samog početka smo lako pronašli zajednički jezik. Najviše mi prija to što iz prve ruke saznajem sve o najnovijoj kozmetici i dobijam direktne preporuke, pa ne moram više da trošim vreme na traženje proizvoda koji mi savršeno odgovaraju.

Takođe, važno mi je da radim sa brendom u čiju viziju verujem u potpunosti, a upravo to je slučaj sa Avonom. Verujem da žene treba da budu samostalne, sigurne u sebe, i da svojom pozitivnom energijom treba da motivišu i druge u svom okruženju, a Avon želi da im pomogne da budu baš takve. Dopada mi se poruka koju se zajedno trudimo da pošaljemo – srećne žene su lepe žene, a svaka od nas uz odgovarajuće proizvode može dodatno da istakne taj zadovoljni sjaj kojim će „zaraziti“ sve oko sebe.

Koji Anew proizvod biste izdvojili kao svoj favorit?

Anew proizvodi su me pre svega oduševili vrhunskim kvalitetom, pogotovo kada sam se bliže upoznala sa naprednom tehnologijom na kojoj su bazirani. Stalno sam u fazi isprobavanja Anew noviteta i favoriti se menjaju iz časa u čas, ali Anew Ultimate dnevna krema je definitivno postala konstanta. Važno mi je da preko dana obezbedim dobru hidrataciju koži i zaštitim lice od štetnih sunčevih zraka, a ova krema je idealna za to jer sadrži SPF 25. Nanosim je ujutru, pre šminke, i zaista primećujem da su mi sitne bore manje vidljive, koža zategnutija, a konture lica bolje definisane. Radujem se što se u brošuri prvi put pojavljujem baš pored Anew Ultimate proizvoda!

Šta su za Vas zlatna pravila kada je u pitanju koža lica?

Kao što sam već pomenula, zaista verujem da se unutrašnje zadovoljstvo ogleda i na licu. Ipak, adekvatna nega pomaže da se to još više primećuje i da zaista zablistate u punom sjaju. Zbog toga je važno izabrati odgovarajuće proizvode i poštovati dnevnu rutinu nege. Koliko god da žurite ujutru, ma koliko bili umorni uveče, izdvojite par minuta da ugodite svom licu – rezultati će biti i te kako vidljivi.

A ono što je svakako neizostavno, bez čega nikada ne treba da napuštate dom je – osmeh!

 

 

Podelite sa svojim prijateljima

Pročitaj još...

{{::article.Title}}
{{::article.Title}}

{{UI.LoadingMessage}}
[View|Representative_Attach_Not_Available]